Miert lett divat a fagyizókban külön beárazni egyes ízeket?
Egyre több fagyizónál látom azt, hogy fel van tüntetve, hogy például 600 Ft egy gombóc fagyi, de egyes ízeknél a megnevezés alatt ott van egy külön ár például a pisztácia 750 Ft. Ez milyen újfajta kapzsi lehúzás már? Miért kerül random akármilyen íz többe mint az egyébként is drága alapár? A fogyasztóvédelem hol van ilyenkor?
Most már úgy vagyok vele, hogy ahol ezt csinálják ott egyáltalán nem veszek semmilyen fagyit. Van egy rakás fagyis, ahol még ajandék gombócot vagy bevonatot is adnak és nem szórakoznak a gombócárával sem.

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:Nem láttam még ilyet de valószínűleg drágább az alapanyag.
Pl pisztácia,friss szeder stb...

válasza:Kapcsolódó kérdések:
vidéki kisváros északkeleten, szinte mindegyik 9kor nyit, de azt tapasztalom hogy nem szabad menni "korán" mert ideadják a hambit a másnapos zsömlében. nem kézműves helyeket kell elképzelni, de minden reggel viszi nekik a pékség a frisset, mégis csinálják, kiárulják a régit, érződik rajta
Nem elég, hogy a szélét megégetik, de ha megnézem a hátulját annak is a nagyobbik része foltokban teljesen fekete. Én így nem eszem meg vagy csak csipegetem. Ti hogy vagytok vele? Megeszitek így is?
Gondolok itt arra, hogy milyen stresszes, mennyit kell dolgozni, stb. Mégsem képzi magát, tiszteletet nagyon kis százalékuk mutat, persze az adózatlan jövedelmet elvárja borravaló formájában. Kicsit mintha fordítva ülnének a lovon, nem épp a vendég az első?
Ha vendégségben vagy,miért nem lehet elfogadni hogy nem eszel húst?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!