Kezdőoldal » Ételek, italok » Vendéglátás, éttermek » Pécsett hol lehet (majd)...

Pécsett hol lehet (majd) jégkását kapni?

Figyelt kérdés
Azt tudom, hogy a plázában, Árkád mellett, paraszton, ferencesek utcájában szoktak árulni. Nem tudtok még esetleg?

2016. ápr. 26. 20:12
 1/6 anonim ***** válasza:
Kb bármelyik fagyizóban.
2016. ápr. 26. 21:05
 2/6 anonim ***** válasza:
Capri .
2016. ápr. 26. 21:35
 3/6 A kérdező kommentje:
A Capriban már van? :)
2016. ápr. 26. 22:07
 4/6 anonim ***** válasza:
szerintem ott mindig van, ha esik ha fúj .
2016. ápr. 27. 00:34
 5/6 anonim ***** válasza:
A Sétatéren is árulnak a Kioszknál.
2016. ápr. 27. 15:50
 6/6 anonim válasza:
A Capriba ( Pécsett) évek óta nem kapható hókristaly ( jégkása ).
2023. okt. 5. 19:36

Kapcsolódó kérdések:

Pécsett melyik pizzériába érdemes beülni?

Belvárosban, vagy ahhoz közel legyen.

Pécsett melyik étterem a legjobb?

Ha valaki Pécsett járna, melyik éttermet ajánlanátok neki. Sajnos mostanában kevés az igazán színvonalas vendéglátóhely, illetve több is bezárt (pl. az Enoteca Corso régebben nagy hírű volt, de már nincs nyitva).

Pécsett Ledinában érdemes tortát rendelni?

Kisfiam születésnapja lesz, 16 szeletes tortát szeretnék neki rendelni, Ledinára gondoltam. Rendelt már onnan valaki? Finom, szép tortákat készítenek? Vagy tudtok mást ajánlani? Köszönöm előre is!

Pécsett a Belvárosban tudtok jó, hangulatos beülős helyet?

Ami nem lepukkant, de nem is túl elegáns, finom italok vannak és nincs hangos zene, hogy lehessen beszélgetni.

Pécsett mondanátok hangulatos éttermeket?

Randicélból, nem lenyűgözni akarom vele, hanem nyugodtan beszélgetni egy jó kaja mellett.

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!