Miért lehet az, hogy több idősávban látok dolgokat?
Annyit kell érteni ez alatt, hogy tele van egy napom éberálmokkal... Látok elõre dolgokat amikről csak később kell döntést hoznom, több emberrel beszélek fejben, mintha ott lennének(rég elvesztett barátok, exek)
Szeretem, mert mindig mozog az agyam, nem okoz bennem kárt. Annyi érdekelne egyedül vagyok-e ezzel?
Annyit írnék még, hogy az idiótaság nem egyelő például azzal ha valaki skizofréniás. Ismerek skizofrén embert és úgy gondolom ez a betegség nem tartozik az idiótaság "kategóriájába" . Komoly és tragikus betegség.
Egyébként én értem mire gondolsz, értem hogy valószínűleg sokat pörög az agyad és a gondolataidat hallod a fejedben... Ez ok, velem is előfordul ilyen. De az, hogy a gondolataid hangját, a belső hangodat a barátaid hangjának tartod, az véleményem szerint butaság és önmagad félrevezetése. Tévhit.
Én nem neveztelek téged idiótának! Csak leírtam, hogy véleményem szerint ennek lehet egészségügyi oka.
Az más, hogy te azt hiszed ez mindenképp valami különleges képesség és ettől kivételes vagy...
Csak túlspiláztam az egészet... Mindenki lejátszik pld egy köszönést vagy ilyesmi helyzeteket. Na csak ennyi volt... Nagyon megijedtem, fõleg azok miatt amiket leírtatok, és rosszul esett hogy egybõl mentális baj...
Szóval nincs gond srácok, csak túlgondolás volt:3
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!