Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Alfába menéskor, mikor vizuali...

Alfába menéskor, mikor vizualizáltam a lépcsőt, ahogy lemegyek egy mélyebb tudatszintre, miért jöttek velem szembe a sötétségből ilyen ijesztő "lények"?

Figyelt kérdés
Alpha szintre szerettem volna menni, épp mentem lefele a csigalépcsőn, majd a legaljánál ilyen rémisztő lények jöttek velem szembe, aztán eltűntek hirtelen, legalsó szinten voltam, a lépcsőház alján, de néha még láttam, ahogy felülről jönnek velem szembe. Lehet ott sem voltak, csak néha odaképzeltem őket. de nagyon sokszor van ilyen, ha meditálni akarok és elképzelek valamit, akkor ilyen rémisztő dolgok jönnek elő a sötétségből. Mi lehet az oka? Nincsenek folyamatosan ott, de bevillannak.

2014. máj. 13. 16:19
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Szerintem nem kéne erőltetni a meditalast!

Valszeg demonokat láttál! Inkább mondj egy MiAtyankot!

2016. máj. 21. 18:17
 12/13 anonim ***** válasza:
Agykontrollos vagyok, nem hülyeségeket hordok össze. Egyszerűen kérdezd meg tőlük, hogy mit akarnak közölni, üzenni. Ha nem árulják el, legyen nálad pl. egy permetező és fújd le őket, amitől eltűnnek. Ezek a tudatalattid kivetülései. Mindig tartsd a fejedben, hogy odalenn Te vagy a főnök. Én nem tartom a legszerencsésebb választásnak a csigalépcsőt. Általában valami sejtelmes helyre vezetnek. Annyi minden mást is választhatsz. Liftet, léggömbbel leereszkedést, egy madár hátán érkezést, stb. Egy szép helyre érkezz meg. Egy virágos rétre vagy tengerpartra pl. Ne hagyd abba a meditálást!
2016. máj. 22. 09:23
 13/13 anonim ***** válasza:
szerintem hagyd abba amig nem keso!En tobb evig meditaltam es megvan a sajat tapasztalatom vele! Kinyitod magad egy ismeretlen szellemvilag fele!Senkinek nem ajanlom !
2016. máj. 22. 23:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!