Miért érzem úgy, hogy mások nem élnek a valóságban csak én, és miért nézem le őket? Miért nem érdekel semmi?
Figyelt kérdés
2016. jún. 21. 14:41
11/56 A kérdező kommentje:
Nem, mert azt láttátom másokkal, amit látni akarnak.
2016. jún. 21. 15:23
12/56 anonim válasza:
Mert abban a pillanatban az is vagy.
Persze lehet úgy élni, hogy mindent hazugságnak veszünk.
Honnan tudod, hogy nem veled hitették el, hogy hisznek neked?
13/56 anonim válasza:
Igen, tudom, mi az ellentmondás fogalma. Nem érdekel semmi? Akkor mitől félsz? Csak attól lehet félni, hogy elveszítünk valamit, ami fontos, ami érdekel. Ha tényleg nem érdekelne semmi, akkor félni se volna mitől.
Egyelőre a kérdés rólad szól, szóval a velem szemben való szrmélyeskedést hanyagold. Az álomvilág meg az, ahol Te mindenkonél jobb vagy, és mindenkot meg tudsz nyerni, amelynek valóságát egyértelműen cáfolják a válaszok.
14/56 A kérdező kommentje:
Én csak azt mondom, amit hallani akarnak, de hogy közben mit gondolok teljesen más tészta. Biztos nem vagyok benne, de nagy valószínűséggel szimpátiát keltettem azokban, akivel eddig találkoztam, mert lényegében úgy viselkedtek és cselekedetek, amire számítottam és én amit akartam.
2016. jún. 21. 16:12
15/56 A kérdező kommentje:
#13 Értem. Köszönjük a válaszodat mostmár mehetsz.
2016. jún. 21. 16:14
16/56 anonim válasza:
"A személyiségemmel bárkit meg tudok nyerni"
:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D
17/56 A kérdező kommentje:
#16 Tán kételkedsz a személyiségemben?
2016. jún. 21. 17:04
18/56 anonim válasza:
Nevetséges, nagyarcú kis nyikhaj vagy, ezt próbálod titkolni magad előtt is. Hiába...
19/56 A kérdező kommentje:
Sok itt az irigy, mert túl kedves vagyok.
2016. jún. 21. 17:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!