Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Miért érzem úgy, hogy mások...

Miért érzem úgy, hogy mások nem élnek a valóságban csak én, és miért nézem le őket? Miért nem érdekel semmi?

Figyelt kérdés

2016. jún. 21. 14:41
1 2 3 4 5 6
 31/56 anonim ***** válasza:
94%
A játékod miatt néz mindenki hülyének nem a "trükkjeid" (erre jobb szó nincs) miatt,amik egy ált.isk. első osztályos szellemi színvonalával érnek fel.A poén,hogy még meg is magyarázod másoknak,mintha senki nem értené. :D Tényleg egyedül vagy te azon a bolygón. :D
2016. jún. 21. 19:48
 32/56 A kérdező kommentje:
#31 Az előző komment sokkal ütősebb volt és a smile sem illik oda. Hülyén veszi ki magát egy ilyen monológ után.
2016. jún. 21. 19:59
 33/56 anonim ***** válasza:
88%

Ismertem egy ilyen srácot mint te kérdező.

Ő a megszállotja volt annak,hogy többnek gondolta magát másoknál.Ugyanígy viselkedett, mint te,de senki nem értette miért.Végül kiderült paranoid skizofréniában szenved és ma már csak az anyjára számíthat,mert elfordult tőle mindenki.Egyszer azt mondta,ha az anyja meghal akkor ő kinyírja magát.A smileys kötekedésedre pedig csak azt mondom,inkább jelzem mint írom,mert több értelme van,de tessék... :D :D :D

2016. jún. 21. 20:04
 34/56 A kérdező kommentje:
Ha valóban be akarsz szólni akkor a kifigurázással kezd vagy teljes közönnyel. De általában a teljes érdektelenség okoz legmélyebb sérüléseket az ember lelkében. Én szurkolok neked, hogy a következő kommented sikeresebb legyen. Persze az már ne is zavarjon, hogy ezzel az egésszel azt akarom súgalni, hogy tedd el magad holnapra.
2016. jún. 21. 20:06
 35/56 anonim ***** válasza:
94%
A provokációt az ostobáknak és a kezdőknek tartogasd,ha személyeskedni szeretnél,pláne egy anonim fórumon.Mindettől te még egy éretlen kamasz vagy aki feszígetni szeretné a határokat...
2016. jún. 21. 20:09
 36/56 A kérdező kommentje:
Jól van értettem. Van még valami?
2016. jún. 21. 20:11
 37/56 anonim ***** válasza:
97%

Nah várjatok

Én még most olvasom...xD

"Velejéig romlott vagyok és gonosz nevetéssel ülök a gép elé" xDD

Ok...:D

Hány éves vagy, kérdező?

2016. jún. 21. 20:34
 38/56 A kérdező kommentje:
19 vagyok, de sokszor hamis évszámot szoktam megadni. Mondjuk legtöbbször öregebbnek vallom magam, mert sokkal öregebb vagyok a koromnál. A korom miatt sokszor nem is dolgozhattam csak feketén. Már 12 évesen elértem a felnőtt kort. :P
2016. jún. 21. 20:54
 39/56 anonim ***** válasza:

Itt vagy a gyk-n és csak te élsz a valoságban ?

Na és mond csak én valódi vagyok ???

2016. jún. 21. 20:54
 40/56 A kérdező kommentje:
#39 Minek kérdezel ilyen hülyeségeket? Öcsém manapság ezek a fiatalok... áhh, inkább nem mondok semmit.
2016. jún. 21. 20:58
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!