Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Ismerős valakinek ilyesmi...

Ismerős valakinek ilyesmi dolog? Mi lehet ez?

Figyelt kérdés
Már pár napja elég furcsa dolgok történnek velem. Először megláttam egy kezet egy fényképen, amit nem kellett volna, hogy ott legyen. Aztán leestem a lépcsőről, de csodával határos módon megállított valami, mintha egy ember megtámasztott volna lentről, de nem volt ott semmi. Tegnap éjjel (vagyis ma hajnalban) 00:00-kor felriadtam egy hangra, ami olyan volt, mintha valaki a szobában kotorászott volna, de nem volt ott senki, a hangot meg pár másodpercig még hallottam...
2016. jún. 25. 14:37
 1/4 anonim ***** válasza:
57%
Ha azt mondom, hogy még ma el kell jönnöd, elhinnéd?
2016. jún. 25. 14:48
 2/4 anonim ***** válasza:
69%

(Olvasd suttogva!)

Ezek mindig pont akkór támadnak amikór éjfélt üt az óra… mer' ez így hatásos…

El kell jönnöd !

2016. jún. 25. 18:48
 3/4 anonim ***** válasza:
Hova kell mennie?
2016. jún. 25. 23:06
 4/4 anonim ***** válasza:
Én már többször is ébredtem olyan hangra, mintha a szobában kotorásznának, de pár pillanaton belül utána mindig síri csönd lett, gyanúsan nagy csönd.Mintha a kotorászó megérezte volna hogy felébredtem és azonnal bekussolt.Persze ilyenkor valójában "egyedül" voltam otthon, vagy családtaggal, de ő szintén aludt.
2016. jún. 26. 19:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!