Van olyan aki jobban várja december 21. -ét mint karácsonyt?
Figyelt kérdés
Te vagy a családtagod & miért?2012. dec. 1. 19:24
11/20 anonim válasza:
Tesóm annyira várja már,annyira izgatott hogy tegnap is bekulázott a Nike mackójába;)
Én annyira várom már,hogy sikerült megőszülnöm 2nap alatt és kilukadt a zoknim.
12/20 anonim válasza:
Egyik se érdekel különösképpen. Még sok minden lesz decemberben nálunk (már ha megérjük persze). Azért 21-re kíváncsi leszek, ha nem történik semmi mit mondanak (ha meg igen, akor azért :)
13/20 anonim válasza:
Most miért lettem lepontozva 0-ra? csak mert realista vagyok és felfogom, hogy a Nap is mint csillag egyszer "meghal" és ha nincs Nap nincs élet? :)
14/20 anonim válasza:
Jelenleg én... nem vágyok több életre :D
15/20 anonim válasza:
Valamelyik kisgyerek lepontozott....örülsz neki gagyigyerek?Miért nem játszol inkább a csattogós lepkéddel?
/Ez annak szól,aki kiélvezte magát a lepontozáson./
16/20 anonim válasza:
1. Igen. Ugyanis utána talán nem tesznek fel több dec. 21-gyel kapcsolatos kérdést. Ezzel eljön személyes békém korszaka.
2. Igen! Akkor lesz a napforduló, és minden nappal egyre világosabb lesz.
3. Igen, mert dec 24-én szomorú leszek, hogy nem mentem haza karácsonyozni.
17/20 anonim válasza:
Ez most komoly??? Nem lesz világvége csak lezárul a maja naptár ennyi!!! Az a baj hogy ezt ültetik az emberek fejébe, és így a legtöbben már szó szerint még jobban gyűlőlik a karácsonyt! :( Valami pénzéhes emberkék kitalálták a világvégét, hogy lehessen min csámcsogni és persze egy csomó pénz beszedjenek pfff!!! Sajnos a párom is hisz a világvégében, de bebizonyítom neki december 21 - én hogy ez csak egy nagy kitaláció (pénz beszedés)!!! :)
18/20 anonim válasza:
Nem várom jobban, de várom, mert téli szünet lesz. :D
19/20 gregarm válasza:
Én azért, mert utolsó nap a suliban.
20/20 anonim válasza:
16-os vagyok. Gondoltam leírom, hogy az egyik ok megszűnt, amiért úgy gondoltam, hogy nem tudok hazamenni. Most nagyon úgy néz ki, hogy mégis megyek. :) Most mind a kettőt egyformán várom. Kellemes Világvége-/Napforduló- és Karácsony-várást Nektek! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!