Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Feszítővassal támadt egy...

Feszítővassal támadt egy szellem, Yvette Fieldingre. Mi lehet ennek az oka?

Figyelt kérdés

Elolvastam a sztorit és szellemek esetében sosem találkoztam ilyen kemény támadással.Egyszerűen elképesztő [link]

A 2002 óta futó brit reality, a Most Haunted egyik arca, Yvette Fielding durva sztorit mesélt az Expressnek.

Sok démonos történetet olvastam, de amikor támadtak mindíg a saját asztráltestükkel akartak támadást mérni, akár legyen az energiasugár, ami az aurájukból eredet vagy anyagi manifesztáció, de olyat még sosem olvastam, hogy gyílkos tárgyat: feszítővasat fogott volna egy démon emberre. Nagyon fel lett dühítve az interdimenzionális lény. Vajon miért? Nem nézik jó szemmel, hogy a realití sorozat leleplezi őket? Azt akarják, hogy ne higyjünk bennük?

[link]

2016. júl. 1. 14:04
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
90%
Na, szögezzük le szellemek, űrlények, egyszarvúk, démonok, repülő vazelinezett dinnyék nem léteznek. Amugy ha már reality show az összes egy elfuserált lapos számomra unalmas lapos sorozat amiben tehetségtelen jött-mentek szerepelnek.
2016. júl. 28. 02:37
 22/25 anonim ***** válasza:
Csak barátkozni akart ♥
2016. aug. 7. 23:44
 23/25 anonim ***** válasza:

Hali, látom még izgat mások véleménye.

nem arról van szó, hogy nem hiszek a szellemekben, viszont a sztori több sebből vérzik...

ha már eldob célzottan egy feszítővasat, akkor miért nem folytatta, miért menekült, miért nem fejezte be? ...

kevesen tudnak életükben ilyen pontosan dobni, ráadásul a legtöbb történet szerint a szellemeknek a tárgyak mozgatása nem könnyű feladat...

Nem hiszem, hogy a sorozat húzza fel őket, azaz nem hiszem, hogy túl sokat tévéznének, de ha mégis inkább más csatornákra orientálódnának...

szóval kamu, a nézettség és a pletyi kedvéért.

Neked változott a véleményed? vagy miért emelted ki újra?

2020. ápr. 13. 18:44
 24/25 anonim ***** válasza:
Azért támadt rá feszítővassal, mert idegállapotban vót.
2020. ápr. 13. 22:48
 25/25 anonim ***** válasza:
bravó, gondolkozni nem tudsz ellenben benyalod az ingyenreklámot.
2020. ápr. 14. 02:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!