Létezik Reinkarnáció?
Fura ,hogy sokan a "lélekel" foglalkoznak.
Előszőris a kérdések : Mi kőt engem ehhez a testhez?
Miért kőt engem ehhez a testhez?
Szerintem nem mindig a "lelket" kell magyarázni ,mert nemis biztos ,hogy a lélek felel ezért.
Űgyebár van az agy. Tapasztaltok,kőrnyezett,tudás.
Ezzek is változtatják az embert.
Még nem tart ott a tudomány ,de gondoljunk bele....
Mi tőrténe ha valahogy kitőrőlnék az emlékeimet és egy másik ember emlékeit raknák belém? Tapasztalatit,élményeit,tudását.
Akkor bizonyára azt mondanám ,hogy..."Hogyan kerűltem ide és miért vagyok ebben a testben?"
Szép napokat!
Miért lehetünk mégis többen a Földön?
- nem minden ember születik újjá a halál után azonos idő elteltével
- alsóbb létformák is megszülethetnek emberként
-vannak korszakok amikor több-ill.kevesebb az újjászületések száma
- több ártó, negatív cselekedetet követ el az emberiség mint korábban?
- több inkarnáció is létezhet
Kulturált, építő vélemények?
Áldás minden lénynek!
Ha csökkene a létszám,csak azt jelentené, hogy egyre többen születnének más létformákba, máshová stb. vagy elérnék sokan a megvilágosodás állapotát és ott is tartózkodnának..
Vélemény?
Igen létezik a Reinkarnáció.
Nem tudom honnan veszik hogy nem létezik. Sokan nem értenek hozzá és azt mondják nincsen. Pedig létezik.
A Bibliában János Evangéliuma 9. rész 1-2 versében következtethetünk a kérdésből hogy van reinkarnáció.
1.
És a mint eltávozék, láta egy embert, a ki születésétől fogva vak vala.
2.
És kérdezék őt a tanítványai, mondván: Mester, ki vétkezett, ez-é vagy ennek szülei, hogy vakon született?
Születés előtt hogy lehet vétkezni? Hát úgy hogy előtte már létezett egy másik testben és akkor követett el vétket.
A másik pedig Bácsi Boglárka (Avatara) vallás-történész előadásából. Részelet az előadásból:
https://www.youtube.com/watch?v=Hhweir-TNFk
Az Reinkarnációt a Széchenyi Könytvárban lévő apokrif iratokból lehet alátámasztani. Amit Avatara olvasott. Az előadásban ez is benne van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!