Mik azok a fehér körök vagy kis ott vagyok de nem vagyok gömböcskék a fényképeken?
Figyelt kérdés
Csomón van sok.2011. máj. 4. 18:31
11/23 anonim válasza:
A fantáziája jó annak aki ezt írta, írhatna mesekönyvet. Kb. annyira valós amit ír, mint a húsvéti nyuszi.
De ha jól értem, akkor ha lefotózok egy negatív hozzáállású embert, körülötte nem lesznek ilyenek, de ha odaállítok egy pozitív hozzáállású embert, akkor lesznek.
Mókás ötlet =D
És baromság.
Ezen különösen jót röhögtem:
"akik élvezkedésük során szétszórják a maguk örömegységeit is"
Azaz perverzkednek az ember körül és még oda is élveznek?! Hát szép tőlük, marhára =D
Na jó, ez kész =DDD
12/23 anonim válasza:
Ha megint lesz ilyen képed, csinálj vagy ötöt ugyan abban a pozítcióban. Ha ugyan ott van teknikai gond, ha meg nem, akkor valami paranormális aktivitás van a házadban.
13/23 anonim válasza:
Olyan képem is van, amin nem is fehér, hanem lila golyócska van. :D 19:46 voltam
14/23 anonim válasza:
Fény, por, pára, kosz az objektíven. Ha azt akarod hallani, hogy szellemek, akkor kérd meg rá az embereket, hogy azt válaszolják.. De nem azok.
15/23 anonim válasza:
Ezt az oldalt találtam ahol valahogy leírják mik ezek. [link]
17/23 anonim válasza:
Értsétek már meg, hogy POR!!!
Áááá! Meg is írtam neki :P
18/23 anonim válasza:
Bocs ez ugyan az csak ugyan arról az oldalról van. [link]
19/23 anonim válasza:
De lehet képhiba is. Ugyan annyi rá az esély, mint arra hogy szellem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!