Ez valami lény lehetett vagy csak hallucinálok? :O
Jövök haza suliból.. felmentem a szobába kinézek az ablakon erre azt látom hogy valaki jön be a kapun. lefutottam megnézni hogy kiaz de senki nem volt itt. még az utcába sem.
utána leültem kajálni, és elfordultam az ablakfelé és ugyláttam h mintha valaki ott ment volna el ( az udvarunkba ) arcot nem láttam, olyan gyors volt minden. csak hallucináltam vagy mi?:O

válasza:

válasza:fake
el is hiszem, hogy egy idegen látsz bejönni és az udvaron mászkálni és egyből vmi természetfelettire gyanakodsz ahelyett, hogy értesítenéd a rendőrséget

válasza:

válasza:bent voltam a konyhába és zabáltam-.-
és utána jöttem netezni. és akkorsem az udvarra:@-.-

válasza:

válasza:árnyékembereknek hívják őket, már én is láttam párszor. egyébként az egész világon észlelik ezeket a lényeket, keress csak rá.
Kapcsolódó kérdések:
Arra gondolok sok ilyet láttak ott.De a Föld más pontjain is pl(tudom sokan fogják írni(XDXD)U.S.A.! Letöltöttem a google föld 6-ot és kutakodnék!! XDXD
~40. mp körül.
14 éves lány vagyok. Az elején kezdem. Én már ovodás korom óta imádom Moszkvát, Oroszországot. Mindig is meg akartam tanulni oroszul, nagyon kötődök ehhez a nyelvhez és az országhoz. Nem tudom miért. És egy napon 5-6 éves koromban elkezdődött valami. Fura álmok......
Tegnap éjszaka furcsa zajra ébredtem fel hajnali fél 4kor (biztos hogy nem képzeltem be), kinéztem a tetőtéri ablakból, egy fehér, nem biztos hogy szőrös, de nem volt egyenletes a bőrfelszíne, alacsony (körülbelül mint a bicikli váza), emberszerű lényt láttam lent a...
Ne a kis hableányra gondoljatok.... Van egy nőismerősöm, aki tenger és sellőmániás, úgy gondolom ez sokat elárulhat róla. Én pl farkasmániás vagyok, nem feltűnően, és hát. Tudom milyen erőt képvisel. Viszont milyen erőt képvisel a sellő? Számomra túl misztikus és érthetetlen, mint ez a nő is.
kutya testű és vannak szárnyai ilyen lénye gondoltam a görög mitológia azt írja , hogy a griff az kutyafejű madár testű de mégis madárfejjel ábrázolják mindenhol!
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!