Ez mi lehetett?

válasza:Egy szétbulizott este után, még be is vallod, hogy rendesen berúgtál, aludni sem tudtál, de azért hajnalban már színjózan voltál?
Kicsit sántít a történeted, ezek után ne is haragudj, de kamukérdésnek tudom be a történetedet.

válasza:

válasza:Veszprémben volt.:)
Nem semmi ilyesmit nem láttam,igazából úgyahogy kitudtam venni az alakját a sötétben.

válasza:

válasza:

válasza:Részegen megnyitsz a természetfelettinek egy kaput LOL!
Mikor tanuljátok meg már, hogy nincs természetfölötti, minden mindennel kapcsolatban áll.
Kíváncsi vagyok mit vonz be(pénzenergiát?) az LSD és a DMT biztos az azon függőket is szellemek veszik rá dolgokra, öngyilkosságra. XD
Kapcsolódó kérdések:
késöbb még követett minket.nagy szemei és fogai voltak és vámpir szárnyakkal láttam elrepülni
Haverokkal olyan éjfél körül (még nyáron) kimentünk szétnézni a temetőbe. Nincs semmilyen őr, se kamera semmi. Ahogy haladunk a sírok felé a csajom mondta, hogy forduljunk vissza, mert ebből baj lesz. Én hittem neki elmentünk és kérdeztem miért menjünk el? Amint ez...
Jövök haza suliból.. felmentem a szobába kinézek az ablakon erre azt látom hogy valaki jön be a kapun. lefutottam megnézni hogy kiaz de senki nem volt itt. még az utcába sem. utána leültem kajálni, és elfordultam az ablakfelé és ugyláttam h mintha valaki ott ment...
Ilyen álmosan feküdt az avaron, de mások nem látták.
A zuhanyzónk, olyan hogy van a falból kiálló, a csempébe "beleolvasztott" tusfürdő tartó. 3db tusfürdő van benne. Az a lényeg az egészben, hogy szorulnak a tusfürdők egymáshoz. Tehát nem tud kiesni. Este elmentem zuhanyozni. Határozottan emlékszem rá, hogy az egyiket...
Külföldön voltam. Éppen sétáltam haza, amikor megjelent előttem egy kisfiú. Olyan 7-9 éves lehetett, és azt kérdte, engedjem be a házamba. Nem volt vele semmi különös. Egyvalamit kivéve. Fekete volt a szeme! Azt válaszoltam neki: NEM. Erre ezt kiabálta: Nem mehetek be...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!