Jelentéktelennek tűnhet, még is rémisztő. Mi lehetett ez?

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:Tuti nő vagy. A feleségem hajnal kettőkor felkeltett hogy mozognak a bútorok. Azt válaszoltam hogy nem baj be van zárva az ajtó nem mennek el.
Erre megsértődött.

válasza:Boxolnak:)
Egyébként nő vagy?
Nem tudom mitől van...

válasza:1; Melegedés, hűlés. Esetleg a lecsorgó híg tusfürdő addigra kente meg eléggé.
2; Emeletes ház? Forgalom?
Kapcsolódó kérdések:
Szeretek agyagból művészkedni, és egy hete csináltam egy boszorkányt, ami nagyon jól sikerült. A szobám alsó polcán kapott helyet, ami fölött egy erősebb könyvespolc volt tele könyvekkel. A könyvek évekig stabilan álltak a polcon. Az agyagból készült boszorkány két...
Barátnőm elkezdi egyszer, miközben az utcán mentünk a lelkinapra, hogy az előbb mintha kiszállt volna belőle a lélek. Előtte is elég furcsán nézett ki, a szemei egyszer felfordultak, többször is megtántorodott, és mondtam, hogy nézzek a szemébe. Akkor meg elszédült, és...
olyan "rémtörténetre" lennék kíváncsi ami veletek vagy ismerősötökkel történt?
A dédinknél voltunk,anyu nagymamám és én.Volt ott 3 maci akik az első álmomban mind hármukat megölték aztán én a 3 macit.De a második álmomban pedig a dédimet megmentettem, csak volt egy szivrohama,felébredt,azt mondta milyen szép a szám.Mondjuk ez bizarr!A harmadik...
már 4 alkalom hogy olyan rémisztőt álmodok .. de ha elmesélem valakinek egy félelem mentesnek tűnik szerintem, de amikor álmodom akkor olyan rémisztő átélni. Nem ugyan az a történet játszódik le hanem, hogy rémisztők mindig és a félelem, vér illetve néha állatok a...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!