Hogyan kezdjek hozzá, milyen szabályokra kell ügyelnem? ÍRJATOK!

válasza:Ha azt nem akarod olvasni, hogy ne átkozd meg, mert ....
akkor tégy saját belátásod szerint. (Ez esetben viszont kár volt a kérdést is feltenned, hiszen már döntöttél)
Hogyan kezdjél hozzá? Van sok módja, válassz ki egyet, amely neked szimpatikus, és amelyikről úgy gondolod, hogy képes leszel elviselni a következményeit.

válasza:

válasza:

válasza:Szia!
Átoknál az az első számú szabály, hogy visszaszáll Rád.
Tehát amivel megátkozod az illetőt, az Veled is meg fog történni. "Aki másnak vermet ás..." - mondja a közmondás.
Ha ő átokkal árt Neked, akkor nem kell bosszulnod, már magának is elintézte azt.:)

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:21,31 vagyok!
Érted már, miért írtam: ... és képes leszel elviselni a következményeit.
Vissza-száll rád!
Kapcsolódó kérdések:
Mire kell még ügyelnem? Meddig nem emelhetek nehezet, és az hány kg?
Úgy értem a probiotikum mellette kell vagy utána? Hallottam hogy sok tejteréket kell enni, azt is mellette vagy utána? A doki semmit nem mondott, annyi más baj volt hogy elbeszéltük az időt arról. Van még valami fontos tudnivaló? A betegtájékoztatón az állt...
Ügyelnem kell, mert sokszor átüt a blúzomon ami kellemetlen. De normális ilyen hamar az előtej?
Jó lenne ha minél hamarabb elmúlna mert nagyon görcsölök már 1 hete.
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!