Ez vajon szerintetek mi a franc?

válasza:

válasza:este ilyen rossz felvétel?
Mindig kijön valami ilyesmi, és mind mosodott rossz minőség. Nem furcsa ez?????
De mert pohotshop és nem akarnak az emberek dolgozni, éss így akarnak meg gazdagodni.
Ám nem értem miért irják oda h hol történt :D Mert van mellete fa meg bokor :D ?
Kapcsolódó kérdések:
Sziasztok. 16 éves lány vagyok, nem hittem a természetfeletti dolgokban egészen idáig. Múlt hétvégén csajbuli volt és este brahiból szellemet idéztünk. Nem történt semmi ezért abbahagytuk. Tegnap viszont elkezdtek fura dolgok történni, de nem tulajdonítottam nekik nagy...
egyik este elaludtam a szobámba és 3-kor arra keltem hogy egy kéz van a vállamon(nagyon hideg és vékony)és amikor oda nyúltam hirtelen leszaladt a testemen azonnal kinyitottam a szemem de nem volt ott semmi.. mit gondoltok?!
Komolyan gondoltam és sok-sok kommentet várok :)
Sziasztok ma reggel 7órakor pontba felkeltem amikor meg kinyitottam a szemem láttam egy sötétebb fehér árnyékot eltűnni én pedig vissza szédültem! Mi volt ez? érdekelne várom a kommenteket!
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!