Vajon mi lehetett ez?

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:Hülyén hangzik, de lehet simán egy egér volt.
Nálunk legalábbis mindig jön be a házba, meg a padláson rohangál, és a szobába is bekerül néha egy-egy.
Apám mesélte hogy valamikor arra ébredt hogy mászik valami a takaró alatt, és mikor megemelte egy egér nézett vele farkasszemet, majd elhúzta a csíkot.
Az végülis eléggé kicsi is, vékony is, az meg az aktuális testhőmérsékletedtől is függ hogy hozzád képest hidegnek vagy melegnek érzed.
Én ilyenekre tippelek :)

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Hát mi táborba voltunk tavaly,2010 nyarán.Ponta 15. születésnapomon valami furcsát éreztem.Pontosan éjfélkor felkeltett a tábor macskája.Nagyon furavolt mert a macska fekete és mindíg zöld a szeme,de akkor az éjjelen piros volt.Gondoltam csak képzelődök ezért...
Tegnap éjjel mikor el akartam aludni a Csillag Születik után úgy 10 óra után. Oldalra fordultam behunytam a szemem és mire naggyából elaludtam volna ilyen kis halk kopogás volt még soha de soha nemvolt ilyen se alvás előtt se semmikor. Olyan volt a kopogás mint...
Éjfél tájt sétáltam a kőbányai barátság parkban, és láttam egy különös kinézetű, tetőtől talpig fehér ruhás embert, aki egyedül volt. Nem volt vele semmi és senki, nem kutyát sétáltatott. Ami a legkülönösebb volt, hogy egyszer csak mintha eltűnt volna a bokrok között,...
Tegnapelőtt este, olyan éjfél körül ki kapcsoltam a tv-t, hogy húgom tudjon aludni, én még számítógépeztem, és rá vagy fél percre a tv visszakapcsolt o.O elsőre nem is foglalkoztam vele, majd mikor másodjára is ez volt nagyon megrémültünk. A távirányító tuti nem...
Még vagy 2 éve történt, hogy fél 10 fele menni akartam aludni. Akkor apa dolgozott úgyhogy ő nem volt itthon anya meg aludt a szobájában. (onnan tudom, hogy benéztem a szobába még mielőtt mentem aludni). Fél 10 körül volt. Lefeküdtem meg minden. Aztán gondolkodtam még...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!