Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Mit nem szeretnek a szellemek?...

Mit nem szeretnek a szellemek? Mivel lehet távol tartani őket?

Figyelt kérdés
2012. máj. 6. 21:30
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
2012. máj. 6. 21:33
 2/15 anonim ***** válasza:
52%
pisild körbe a területed
2012. máj. 6. 21:40
 3/15 anonim ***** válasza:
0%
Honnan tudod, hogy szellemek? Ha ezt diagnosztizáltad, akkor ismered a szellemek természetét és lényegét, tehát azt is tudod mivel védheted meg magad.
2012. máj. 6. 21:43
 4/15 anonim ***** válasza:
Konkrét probléma? Mit tapasztalsz?
2012. máj. 6. 22:09
 5/15 Shai-Hulud ***** válasza:
60%

"Mit nem szeretnek a szellemek?"

A tudást, a természettudományos ismereteket.

"Mivel lehet távol tartani őket?"

Azzal, ha képzed magad, és tudod, hogy nem léteznek. Attól kezdve egy életen át békén hagynak.

Pedro

2012. máj. 6. 23:15
 6/15 anonim ***** válasza:
9%
Egérkaksival. Meg sajttal.
2012. máj. 7. 02:08
 7/15 anonim ***** válasza:
Zámbo Jimmy-t nem szeretik... szóval ha minden este Jimmy zenére alszol, nyugodt álmod lesz!
2012. máj. 7. 11:33
 8/15 anonim válasza:
Hívj szellem írtót, amúgy szerintem ez baromság, mert ha szellem bántani akarna már rég megtette volna!! Úgyhogy nincs mitől félned, kivéve, ha folyton balszerencséd van!
2012. máj. 7. 16:16
 9/15 anonim ***** válasza:
A babona szerint nem szeretik a sót (és ezt nem a Supernatural-ban találták ki, már régi babona).
2012. máj. 7. 18:19
 10/15 Shai-Hulud ***** válasza:

Pontszámomból ítélve a természettudományos ismereteket nem csak a szellemek nem szeretik :-)

Pedro

2012. máj. 7. 19:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Ezzel gyakorlatilag elismeri a Biblia a szellemek létezését?!

Sajnos pontos igerészt nem tudok mondani,csak körülírni.Hittanórán keltette föl a figyelmemet. (Nem garantálom,hogy pontos leszek mindenben); Egyszer Jézus megjelent egy bezárt helységben néhány tanítványának,akik rémülten bámulták őt,mert azt hitték szellem. Jézus...

Félek. Valaki megnyugtatna, hogy szellemek nem léteznek?

A normális válaszokat előre is köszi :)

Szellemek vannak a házunkban?

Kezdjük azzal hogy 14 éves lány vagyok, és teljesen ép elméjű normális . Nem halucinálok , és nem én találom ki ezeket. Emeletes házunk van , amolyan amerikai stílusú kicsit. Nem rég költöztünk ide olyan 3-4 hónapja . Berendezkedtünk és az első pár hétben semmi gond...

Van egy tudományos elméletem hogy szellemek, miért hogyan keletkeznek. (? )

Én nem hiszek a szellemekben... Pedig láttam már érdekes megmagyarázhatatlan dolgokat. Lehet meredek lesz egy kicsit amit most írok és lehet bolondnak fogtok nézni. De leírom hátha valaki lát logikát abban amit írok. Nos mind mondtam én nem hiszek az ilyen természet...

Ajánlanátok pár jó thrillert?

Hasonlót mint a Kéjutazás, A félelem országútján, A kéz amely a bölcsőt ringatja. Olyan izgalmas, üldözős filmeket szeretnék, amibe nem szellemek és baromságok vannak, hanem hétköznapi emberek, akik áldozattá válnak.

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!