Szellemek lehetnek?
Minden reggel, kb. fél órát töltök a fürdőszobában, korán reggel, és olyankor még mindenki alszik. Mégis nagyon gyakran előfordul, hogy lépéseket hallok a folyosóról. Múltkor kimentem jó reggelt kívánni, de nem volt kint senki.
Meg mikor egyedül vagyok itthon, bekulcsolom a bejárati ajtót, és magamra csukom a szobám ajtaját, de akkor is hallom hogy lépkednek, vagy mintha kinyílna a másik szoba ajtaja.. Volt olyan is, hogy elmentem fürdeni, kikapcsoltam a tv-t, de mikor kimentem a szobámból vissza kapcsolódott... Szellemek lehetnek? Nem vagyok elmebeteg szóval légyszi normális válaszokat kérek :|

válasza:Az ördögökre célzol ? :D
Ördögök léteznek.

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Sajnos pontos igerészt nem tudok mondani,csak körülírni.Hittanórán keltette föl a figyelmemet. (Nem garantálom,hogy pontos leszek mindenben); Egyszer Jézus megjelent egy bezárt helységben néhány tanítványának,akik rémülten bámulták őt,mert azt hitték szellem. Jézus...
A normális válaszokat előre is köszi :)
Kezdjük azzal hogy 14 éves lány vagyok, és teljesen ép elméjű normális . Nem halucinálok , és nem én találom ki ezeket. Emeletes házunk van , amolyan amerikai stílusú kicsit. Nem rég költöztünk ide olyan 3-4 hónapja . Berendezkedtünk és az első pár hétben semmi gond...
Mivel lehet távol tartani őket?
Pl. a samanizmus, ill. kereszténység egymás mellett élhet egy gondolatvilágban? Kanalas Éva régi magyar dalokat énekel, a nagyon régi magyar táltos zenét keveri a későbbi keresztény énekekkel. Dallamvezetésben hasonló, jellemző rá a pentatónia, és kvintváltás, viszont...
Én nem hiszek a szellemekben... Pedig láttam már érdekes megmagyarázhatatlan dolgokat. Lehet meredek lesz egy kicsit amit most írok és lehet bolondnak fogtok nézni. De leírom hátha valaki lát logikát abban amit írok. Nos mind mondtam én nem hiszek az ilyen természet...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!