Írjátok le hogy ti miben hisztek, például UFO, Yeti meg ilyenek, és írjatok olyat is ami megtörtént és azért hisztek benne!?!

válasza:

válasza:Az földönkívüliek nem hit kérdés.Ők tuti vannak!
A legnagyobb tudósok sem kérdőjelezik meg a létüket.Az hogy ki mit állít róluk már más kérdés.
Én még a szellemeket tartom hiteles valós jelenségnek.
Mindkét jelenséggel találkoztam hallomásból is és személyes tapasztalat útján is.
A Yeti,Lokneszi szörny és egyéb teremtményeknek én nem adok sok esélyt de azért nem állítom hogy nem léteznek.
Sajnos se bizonyítani se cáfolni nem lehet.

válasza:

válasza:Én a Bibliában... és az megtörtént.És még történni fog,szóval minden igaz a Bibliában :D
Aki nem olvassa,és nem hiszi el, nem kerül a mennybe :P

válasza:

válasza:Isten csak egy szó ami alatt mindenki mást ért!
Én hiszek valamiben ami felettünk áll nevezhetjük Istennek is ha úgy tetszik.De véletlenül se gondoljatok erre a Földi egyházi szennyre ami itt van.Teljes mértékben elítélem az Egyházat és aszt a bohóckodást amit csinálnak itt ezen a Földön.
Pedig Egyházi Középiskolába Jártam.

válasza:

válasza:Nyolcadik válaszoló! Én is egyházi általánosba jártam, és olyan dolgokat tudtam meg erről az egészről, hogy rájöttem, az egész csak kamu. Látom te is ezen a véleményen vagy, csak te hiszel ennek ellenére Istenben.
És ezt mindenkitől kérdezem: Miért pontoztátok le a véleményemet?
Kapcsolódó kérdések:
Én szeretem az ilyen kísértetes sztorikat,de valahogy nem hiszem el hogy igaz lehet. Mert akkor az nagyon durva lenne,ha a szellemek fizikailag is tudnának bántani. Elvileg megtörtént eseményeket mutatnak be. De nem tudom egy ilyen dokumentumfilm csatornán miért mutatnának valótlant?!
Aki tud valami szellemes történetet az lécci írja le előre is köszi :D
Én már kértem és beteljesült.Szeretném tudni a ti sztoritokat is!Rendes válaszokat kérek! 14/F
Mik az esélyei? Esetleg van köztetek olyan akivel ez megtörtént? Kérlek írjatok.
A Rejtélyes Igazságokban volt egy rész, amiben, arról volt szó, hogy egy család rejtélyes, lebegő piros szemeket látott a konyhában, az előző tulaja a háznak felakasztotta magát, és a történet szerint a dadusnak valami komoly köze volt a dolgokhoz. Hallott valaki hasonlóról?
nem biztos, hogy meg fogom tenni kb. 5% az esélye, hogy megteszem. De tudni akarom, hogy hogyan csináljam, ha elhatározom, hogy megteszem. Én félek a szellemektől, de az életem annyira érdekes egy vizsgám se sikerül, és ennek egy másik ember az oka. Nem akarok...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!