Ez mi lehet? Mit csináljak vagy csak beképzelem maganak?

válasza:Ahol laktok már lakott benne vlaki, és meghalt?
Ha szerencsétek van akkor csak a nagypapátok szelleme védelmez benneteket!
De ha nem akkor gebasz van,mert az ilyen szellemek nagyon idegesítőek!
Nálunk a régi házban volt egy kopogó szellem nem is az hogy féltem tőle idegesített hogy mindig hallom ahogy járkál éjszaka!Egyszer láttam lent a pincében,nem nagyon volt ilyesztő ált a sarokban és lestük egymást.Biztos másra számított ezért eltőnt!

válasza:

válasza:Olvassál hangosan vicceket!
Ha hallod, hogy röhög, akkor ott van.

válasza:Először is ne képzelj be magadnak egy féltéglát.
Másodszor kérdezni lehet a szellemekről ha nem tudod léteznek vagy nem léteznek, de ne érdekeljen különösebben hogy állandóan azzal foglalkozz .-- tudniillik nincsenek szellemek se démonok ezeket csupán az emberi fantázia alkotta.
A holttá vált testből a lélek eltávozik örökre és soha nem térhet vissza.
Szóval ne képzelődj, mert az viszont ártalmas mert egy idő után tényleg hallucinációkat okozhat!
Kapcsolódó kérdések:
Olya mintha jönne utánam vki. lehet csk beképzelem? De most komolyan.
Akinek működik, annak úgysem tart semmiből, tehát teremt magának másik 60 milliót. Nekem viszont elég lenne ennyi a kiegyensúlyozott élethez.
2 hete nagyon félek bemenni a hálószobába, mert olyan érzésem van mintha valami ott lenne és meg akarna ölni. Ez az érzés már szinte az egész ház légkörébe benne van. 2-3 napja magától elromlott a hálószoba ajtó is, Ma hívtam egy szerelőt megcsinálta, de már megint...
Papám kb 3 hónapja halt meg, és mostanában furcsa dolgok történnek itthon, mamám a mellettem lévő szobában lakik és néha amikor nincs itthon senki szoktam hallani ahogy az ajtó csukódik a másik szobában, amikor legelőször hallottam kicsit megijedtem de ma már annyira...
Ma történt velem h apuval elmentünk kajálni délbe aztán hazahozott. Ő visszament dolgozni én meg beültem a szobámba rejtvényt fejteni. Tök jól elvoltam magamba amikor egy olyat hangot hallottam mikor a műanyag flakon a melegtől kitágul és reccsen egyet..nem...
Ezelőtt is annyira féltem a szellemektől, de most olvastam ilyen történeteket és még jobban félek. De egyszerűen mindenhol és mindig. Mondjuk és aúgyis ilyen "beképzelős" fajta vagyok, hogy mindig beképzelem h vagyaki figyel meg ilyenek. De ez már beteges és tök...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!