Vajon mi lehet ez?

válasza:

válasza:

válasza:"Azok este szoktak jönni".
Mibajodvan?
A szellemek, ha léteznek, csak este jönnek?
Keress fel egy orvost, ne szellemekre meg ufókra meg démonokra gondolj.

válasza:

válasza:Hasonlókat élt át ő is:
www.youtube.com/watch?v=7gbolAd_PHs
Az első 2percben beszél hasonlóról.
Elképesztő.

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:Ha ilyen történik veled rögtön kiírod az internetre?! -.-"""""
Egyébként nem csak este jönnek a szellemek. Kisöcséim ballagásán pl megláttam a dédnagyapámat. De nem olyan fehér-átlátszókás volt, hanem olyan mint egy hús-vér ember.
Kapcsolódó kérdések:
Sziasztok, elég furcsa kérdés, amit most felteszek, de hátha valaki tudja rá választ. 2006-ban súlyos betegség után lábadoztam, a hasnyálmirigyemről választottak le egy daganatot, mindössze 30 kilót nyomtam. Műtét után válságos állapotban voltam és egyik este, mikor az...
egyik este elaludtam a szobámba és 3-kor arra keltem hogy egy kéz van a vállamon(nagyon hideg és vékony)és amikor oda nyúltam hirtelen leszaladt a testemen azonnal kinyitottam a szemem de nem volt ott semmi.. mit gondoltok?!
Gondolok itt a mozgó tárgyaktól kezdve a hangokig mindenre. Aki vett már rész ilyen szertartásokon kérem írjon akár privátban is.
Komolyan gondoltam és sok-sok kommentet várok :)
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!