Vajon mi lehetett ez a lény?

válasza:

válasza:

válasza:Én feltételezném hogy valamiféle szellemlényt láttál. Ami tekintve hogy ez egy kórházban történt előfordulhat. Gyakran számolnak be különböző szellemi lényekről sötét vagy halvány ködszerű árnyként.Persze ezek nem feltétlen tosszak...
:) Lehet hogy valaki vigyázott rád. hogy felépülj.

válasza:

válasza:Ez az úgynevezett őrangyalod volt.
Rengeteg embernek van.Egy közeli ismerősöm is látott egy lényt amikor halálközeli élménye volt.Elmondása szerint az a lény fogta a kezét és teljesen megnyugodott.
Ja és nemvolt semmiféle tudatmódosító hatása alatt:D
Nem kórházban történt az eset.
fekete ruhás magas nekem először a halál jutott eszembe :'DDD
de szerintem is csak hallucináltál

válasza:őrangyal vagy halucináltál
Én is látok valakit amikor halálközeli élményem van

válasza:Szia, nem hallucináltál, mások is ugyanezt látják halál közelében csak nem emlékeznek vissza.
Hipnózis megadja a választ!
....a betelepítőink(szintén emberek, de fejlettebbek, istennek hisszük őt-őket), hadi állománya(angyal bőrben, ismerős?)...ők az angyalok(katonák)
a csészealjaknál és a sumér őstörténetek közt keresd a választ, ha érdekel.
Kapcsolódó kérdések:
Este mentem be az udvarunkba és a kutyám félve rohant hozzám, remegett és nyüszített. próbáltam megnyugtatni, de nem nagyon lehetett. Utána mentem tovább talán két-három lépést, és megláttam egy fura lényt.. körülbelül 2 méter magas lehetett, nem volt arca sem,...
Mire alapozom ezt a feltevést: A vért nagyon messziről kiszagolta. Erőszakos, vad és kegyetlen volt.
A sűrű erdőben sétáltam, amikor zajt hallottam majd morgást, odanéztem, és egy hatalmas, kétlábon járó lény volt ott, ami olyan mint egy dínó de egy kicsit madárszerű. Rögtön elrohantam, szerencsére nem jött utánam! Mi lehetett?
Jövök haza suliból.. felmentem a szobába kinézek az ablakon erre azt látom hogy valaki jön be a kapun. lefutottam megnézni hogy kiaz de senki nem volt itt. még az utcába sem. utána leültem kajálni, és elfordultam az ablakfelé és ugyláttam h mintha valaki ott ment...
Úgy kezdődött a dolog,hogy egy szétbulizott este után haverommal mivel nem a városban laktunk,és nem ment már buszunk úgy döntöttünk,hogy szabad ég alatt alszunk.Van egy hely a városban,egy nagy füves rész,középen egy kisebb tó,körülötte padok,az egyik oldalon a...
Nem hibáztatom azokat akik nem hisznek nekem, én sem hittem volna el az eset előtt. Sokat táboroztunk már itt apukámmal, s most egy barátom is elhoztam. Hajnali fél 5 körül arra ébredtünk, hogy valami be akar jutni a sátrunkba. Kinéztem, s megláttam az állatot. Rögtön...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!