Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Megszállt egy démon?

Megszállt egy démon?

Figyelt kérdés

Kérlek ne nézzetek hülyének, hogy ilyen kérdést teszek fel, de már nem tudok másra gondolni.

Az egész februárban kezdődött, ott elhatároztam hogy nem fogok többet hinni Istenben, megtagadtam a létezését. Erre két héttel utána kezdődött ez az egész rossz állapot. Gonosz, agresszív gondolatokkal kezdődött, állandóan rosszakat kívánok másoknak, van hogy másoknak a halálát. Tökre szégyellem, mert ezek nem is az én gondolataim. Nagyon erős szorongást váltanak ki ezek a gondolatok.

Aztán elkezdtem szorongani, nagyon rossz kedvem volt minden nap, napról napra rosszabb. Majd elkezdtek májusban jönni fizikai tünetek is, állandó gyomorfájdalom, álmatlanság stb.

Voltam pszichológusnál, orvosnál stb és semmit nem tudnak mondani. De engem tönkretesz ez az állapot. Kíváncsiságból rákerestem, hogy milyen egy démoni megszállás és teljesen illik rám. Soha nem hittem ezekben, Istenben csak a neveltetésemből adódóan hittem, de azon kívűl semmiben, semmi ilyen ezoterikus dologban. De most orvosi diagnózis nélkül, ebben az állapotban ezt tartom a legvalószínűbbnek, és nagyon meg vagyok ijedve.

Most komolyan, mit tegyek? Paphoz menjek vagy mi?

2016. jún. 30. 01:31
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
75%

Ne paphoz menj hanem Jézushoz!

Tudod mit ír a Biblia?-ezt;

Fil 2:10

"Hogy a Jézus nevére minden térd meghajoljon, mennyeieké, földieké és föld alatt valóké."

Tehát bármi is az Jézus a te megoldásod. Neked csak hinned kell ebben és nincs olyan gonosz erő az egész univerzumban aki ártani tudna neked.

Úgyhogy rajtad áll kérdező, hogy mi lesz ennek a vége.

2016. jún. 30. 11:02
 12/19 anonim válasza:
100%

Ha démonok/gonosz lelkek vagy akárhogy is nevezzük őket léteznek, akkor Isten is létezik. Különben a démonok mi ellen harcolnának? Nem kell hogy megszálljon, elég, ha csak sugall valamit.

"Elhatároztam, hogy nem fogok többet hinni Istenben". Ezt nem lehet elhatározni, ezt belül érzed, hogy hiszel-e.

"Paphoz menjek vagy mi?" Ez alapján meg nagyon is hiszel Istenben, még akkor is, ha nem ismered be, különben nem jutna eszedbe a pap.

Sokan, sokfélét állítanak Istenről, de a lényeg az, amit a Biblia is azt állít, hogy Isten a Szeretet. A szeretet meg jó dolog.

"Gonosz, agresszív gondolatokkal kezdődött, állandóan rosszakat kívánok másoknak, van hogy másoknak a halálát. Tökre szégyellem, mert ezek nem is az én gondolataim. Nagyon erős szorongást váltanak ki ezek a gondolatok." Ezek alapján meg te is jó ember vagy, mert igazából jót akarsz.

2016. jún. 30. 11:20
 13/19 anonim ***** válasza:
70%
Keress rá az Annwn oldalra: Bestiárium, Démonok.
2016. jún. 30. 11:49
 14/19 anonim ***** válasza:
43%

keress fel egy sámánt.

Egy jó sámánt.

ő tud segíteni.

vagy tapasztalt gyógyítót! Fontos hogy több év tapasztalata legyen!

2016. jún. 30. 13:49
 15/19 A kérdező kommentje:

Köszönöm, hogy ennyien válaszoltatok és semmi bántót nem írtatok :)

A legjobb az lenne, ha újra hinnék Istenben, mert jobb volt úgy az életem (még ha lehet nem is függ a hitem ettől az esettől)

De minél inkább racionálisan gondolkodom, annál inkább nehéz hinnem benne (persze, ironikus hogy a démonokban "hiszek")

2016. jún. 30. 16:42
 16/19 anonim ***** válasza:
Tudom, azt írtad, voltál orvosnál. De ez nekem nagyon depressziónak hangzik. Velem is volt efféle hullámvölgy.
2016. jún. 30. 22:52
 17/19 anonim ***** válasza:

Minden a hozzáállástól függ ,hidd el. Én régen szellemidézésen vettem részt ,aztán később depressziós voltam, egy fanatikus, vallásos ismerősöm teljes rápörgött,hogy akkor megszállt engem egy démon (pár furcsa dolog történt körülöttem és szerinte a depresszióm is azért volt). A végén teljesen beparáztam, már nem mertem egyedül lenni itthon nappal se, mindenhol a gonoszt éreztem, körülöttem, magamban, nagyon rossz érzés volt, egész nap negatív gondolataim voltak. Aztán elkezdtem olvasni a Bibliát, templomba jártam, ahogy racionálisan átgondoltam, belegondoltam a hitbe, rájöttem ,hogy egy nagy hülyeség az egész. Ezeket csak az embereket találták ki. Ne gondold már ,hogy isten az húú de jó ,meg a szeretet megtestesültje , ott múlt el végleg a hitem, hogy Ábrahám a saját fiát Izsákot már épp felakarja gyújtani áldozatnak (mert a jóisten ezt kérte tőle), amikor isten szól ,hogy áá mégse kell feláldoznod ,ez egy próba volt, hogy igazán szeretsz- e engem, de most már látom ,hogy igen ,mert megtetted volna. Szerinted ez jóság meg szeretet? Te felgyújtanád a saját gyereket mert isten ezt kérné? Ha nem ,nem szereted igazán az urat,nem vagy elég jó ember, ugye milyen jó?A én tuti megbuktam volna, ezek szerint nem vagyok az úr igaz szolgája.

Szóval ahogy rájöttem ,hogy az egész hit egy bolondság, érdekes azon nyomba megszűntek a rossz érzések (ha nincs felsőbb jó ,akkor a rossz se), elvagyok egyedül vígan, gonosznak se érzem magam,még mindig segítek ahol tudok a környezetemnek, állatvédő is megmaradtam, az egészet csak az agyam generálta.

2016. júl. 1. 14:01
 18/19 DöGanyé válasza:

Ha nem hiszel istenben, megtagadod a létezését, akkor tudatosítsd magadban, hogy ez így van. A lelked ezelőtt hithű keresztény lehetett, és így védekezik.

Eddig istenfélő voltál előző életedben, templomba jártál, meg ilyesmi, de most erősebb vagy, megtagadtad istent, s ez a lelked tudatának ellent mond.

Ez nagyjából olyan, mintha te azt mondod, hogy nincs isten, anyud, aki vallásos, meg nem hisz neked, mert szerinte van, és vitáztok állandóan.

Idővel megszokja, csak mondogasd neki (a lelkednek, és ne anyudnak), hogy nincs, és kész.

S verd ki a fejedből, hogy egy Démon megszállt. Az nem ilyen lenne.

Ez egyszerűen csak annyi, hogy nem tudsz megbékélni azzal, hogy megtagadtad istent.

A pszichót, meg a papot messze kerüld el. Nem fognak tudni segíteni, mert nem ezzel foglalkoznak. Nem értenek hozzá.

Meg aztán, ha megtagadtad istent, most meg paphoz rohannál... nem fura?

Légy erős! Döntsd el, hogy most mit is akarsz.

2016. júl. 2. 07:57
 19/19 anonim ***** válasza:

Nem erdeke egy "dèmonnak" se, hogy megszálljon...

Ezt a dolgot mèg a közèpkorban találták ki a biblia írói, mert mivel a törvèny volt maga a biblia, így tudtak hatalmat gyakorolni azokra akik az èrdekek kibontakozását nehezítettèk volna. Pèldául ha valakinek jól ment a sora ès egyre több ember segítette, gyarapította akkor a törvèny ráfogta, hogy lepaktált az ördöggel, ès boszorkány, vagy megszállott varázsló...

Innentől mindenki elhitte ès a törvèny nevèben... (Ezt a rèszt ismerjük).

Legendáva majd közhittè vált a dèmoni megszállás, napjainkban pedig a mèdia által igyekeznek èltetni. Egyszer talán mèg hasznos lesz..

2016. dec. 21. 11:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!