Roxy333 kérdése:
Az angyalok segítenek nekünk?
Figyelt kérdés
Nem hiszek az ilyesmiben,csak az érdekelne,hogy aki váltig állítja,honnan tudja,és ha netalántán esetleg mégis tapasztalt valamit,akkor hogyhogy ez csak egyes emberekre igaz? Mert a többség leél egy egész életet mindenféle természetfeletti jelenség nélkül. Szóval aki biztos benne,annak honnan a meggyőződése? És ha van is,miért csak az emberek nagyon kis %-a tapasztalja? Semmi rosszindulat és provokáció nincs bennem,csak tényleg érdekel,hogy honnan ered ez. :)2016. júl. 3. 15:11
1/16 A kérdező kommentje:
Ja,még annyit hozzátennék,hogy hozzám hasonló, ezotéria témán belül szkeptikusok ne írjanak,hogy ők nem hisznek,mert a kérdés arról akarna szólni,hogy aki hisz,az miért,nem arról,hogy ki hisz,azt majd talán máshol megvitatjuk :)
2016. júl. 3. 15:17
2/16 anonim válasza:
Én múltkor kaptam egy levelet, hogy tudatlan vagyok, nem értek hozzá és ne vegyem el más hitét.
Szóval azért vagy te is normális, mert röviden tömören ostoba vagy.
3/16 anonim válasza:
Szóval te nem hiszel.Nem mondom hogy gond dehogy félre érts.De akkor hogy hogy ez a neved?
4/16 A kérdező kommentje:
Nekem is mondtak már hasonlót emiatt. Vagy pedig azokat a tipikus "tavaszi szellő simogatja a válladat,amikor csukva minden ablak és ajtó",csak az a baj ezzel,hogy a sok paranormális jelenségekről szóló film már farkast kiáltott ezzel,és így nem tudok valakire rámutatni és azt mondani,hogy "na,vele tényleg megtörtént ugyanaz,ami eddig a filmekben csak kacsa volt"..:)
2016. júl. 3. 15:34
5/16 anonim válasza:
Angyalok nem léteznek, ilyesmiben hinni önáltatás. Bocs.
6/16 A kérdező kommentje:
Mondjuk én a létezésükben hiszek,mint fentebb írtam,csak az ezoterikus dolgokban vagyok szkeptikus,hogy ezt bárhogy,fizikailag,érintések,hallás,látás útján meg lehetne tapasztalni,meg abban,hogy egyáltalán bármi módon segítenének bárkinek.
2016. júl. 3. 16:19
7/16 openyoureye válasza:
Ha nem hiszel bennük miért kérdezel róluk? Persze hogy léteznek! Az emberek többsége nem úgy él le egy életet hogy nem találkozik velük, hanem hogy sosem tudtosul bennük hogy a történtek eredménye nekik köszönhető, nem pedig a véletlennek. Az a vicc, hogy emberek hisznek a véletlenben mikor a tudomány nyilvánvalóan kijelenti, hogy létezik ok okozati összefüggés ami teljesen hitelteleníti azt, hogy bármi is véletlenül, azaz ok nélkül történjen :) Ez egyszerű logika, nem kell hozzá egyetemi professzornak lenni ;)
8/16 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó,köszönöm a választ,a kérdést azért tettem fel,mert mint fentebb írtam,a létezésükben hiszek,csak abban nem,hogy velünk lennének elfoglalva,és erre kerestem úgymond tapasztalatokat,magyarázatokat,hogy akik úgy gondolják,hogy igen,azok miért. :)
2016. júl. 3. 21:51
9/16 anonim válasza:
Onnan, hogy valaki pl állítólag lassabban esett le a fáról, és volt előtte állítólag valami lény, aki mondta, hogy csak fölfele nézzen, őt nézze. Aki angyal lehetett. Meg hogy, na van ilyen videó is a neten, ilyen dokumentumfilm-jellegű, ilyeneket mesélnek el benne. Meg pl hogy eltévedt v elveszett kiscsajt a még meg sem született kishúga vezette el egy faluhoz. Pár év múlva született hugija, akiben felismerte, aki elvezette oda.
10/16 Ozmium42 válasza:
Open: az, hogy mindennek oka van, nem azt jelenti, hogy mindent mindenre rá lehet fogni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!