Hisztek abban, hogy földönkívüliek ide látogatnának bolygónkra?
Wadmalac, oké, értem, a válaszommal inkább azt próbáltam kifejezni, hogy sokan arra pörögnek rá, azon agyalnak, hogy a földönkívüliek majd egyszer idejönnek meg minden, de lehet, hogy valójában olyan alacsony szinten vannak, hogy ez nem fog bekövetkezni, hanem a távoli jövőben mi landolunk majd a bolygójukon. Már ha léteznek egyáltalán.
Ahogy te velem, úgy én is egyetértek veled, elsősorban nem a tudósoktól félteném az ottani élővilágot, hanem azoktól, akik utánuk érkeznének...
Az valóban kérdéses, hogy ki látogat meg kit először.
Ha felteszem, hogy a világegyetemben körülbelül homogén az élettel rendelkező bolygók eloszlása, plusz azt, hogy az élettel rendelkező bolygóknak csak kis részén alakult már ki értelmes élet (nyomatékosítom, ezek csak feltevések), akkor statisztikailag valószínű, hogy a hozzánk legközelebbi élő bolygón nincs értelmes élet.
Nem tudhatjuk, hogy a földi élet keletkezése a világegyetemünkben fiatalnak számít, vagy veteránnak. Ha az "elsők" közt voltunk, akkor valószínű, hogy a nálunk fejlettebb, öregebb civilizáció q ritka.
Kedves kerdezo !!
Igen, a multban is latogattak benunket es a jelenben is latogatnak illetve koztunk elnek. Tul okosnak es a teremtes csucsanak kepzeljuk magunkat, mikozben jelenleg is primitiv modon viszonyulunk egymashoz emberekhez, allatokhoz, termeszethez. Az amit nem latok vagy nem tudok rolla nem zarja ki hogy nem letezhet vagy hogy nem leteznek hisz a vilag esemenyei nem rajtam kerestsztul tortenik hogy telyes mertekben informalt lehessek.A mobilrol se tudtak sokan a 60-as evekben megis letezet mint katonai eszkoz melyet ma mar zsebekben hordunk, szoval errol ennyit. Ami az urbeli lehetetlensegt illeti teves uton jaras, ugyanis a terben illetve bolygok kozti utazast mar reg megoldottak a 60-as evek kezdeten. Jelenlegi "tudomanyos" csopogtetesek amikben hisznek sokan az minim 40-es lemaradasban van, azaz azt mar ennyi ideje tudjak csak lassan informalnak. Ez a realitas.Ha valaki kepernyon varja a bizonyitekot idegen entitasokat illetoen az tul naiv es azt se hinne el, hanem scifi-nek nevezne vagy kamunak, ennyire primitivek vagyunk, tehat ne csodalkozzunk ha a nepesseg tobb mint fele kizartnak tartja a foldonkivuli eletet, mikozben a Bibliaban rejlo jeleket sem kepes eszrevenni, ezt hivjak butitasnak es halad a csordaval bamban hogy etessek es itassak.
Furcsálltam, hogy eddig még nem jelentek meg a Däniken-hívők, akiknek minden állításukra az a bizonyítékuk, hogy nincs bizonyítékuk.
Na de hát ez az ezotéria rovat, úgyhogy nincs alapom panaszkodni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!