Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Főoldal Belépés/Regisztráció Egy véletlen kérdés Facebook


Kategória: Ezotéria » UFO észlelések

A kérdés

Nanotechnológiával készítették a földönkívüliek (Annunakik) az egyiptomi Gizai Nagy piramist?

Már régóta tudja az ufológus társadalom és sejtik a nyitott emberek, hogy nem a mai értelemben vett csöves szinten vegetáló egyiptomiak építették a Nagy piramisokat, amelyek Gizában találhatóak. Az egyiptológusok & szkeptikusok vígan legyinthettek, hogy a jelenlegi tudomány nem talált bizonyítékot fejlettebb technológia alkalmazására, eddig....


A tudomány is fejlődik és csak idők kérdése volt, hogy találjunk olyan bizonyítékot, amely bizony rácáfól az egyiptológusokra. Joseph Davidovich, a franciaországi St. Quentinben található Geopolimer Intézet igazgatója már két évtizeddel ezelőtt megfejtette a piramisok titkát, miszerint a piramis köveit mészkő, agyag, mész és víz elegyéből készült betonból öntötték. Van is egy dömpert mintázó hieroglifa a piramis építésének leírásában. Itt olvasható: [link]


Egyre biztosabb, hogy geopolimerekből készítették a Gízai piramisokat viszont nem lehettek az egyiptomiak, hisz nem állt nanotechnológiai a rendelkezésükre.


". A kőzetek víztartalma magas volt, ami szintén nem jellemző a gízai fennsíkon található normál, száraz mészkőre, a külső és belső burkolat cementrésze pedig amorf volt, vagyis az atomok nem szabályosan, ismétlődő sorrendben helyezkedtek el. A hasonló szerkezetű ásványminták pedig ilyen formában sehol nem fordulnak elő a természetben............ “Nagyon valószínűtlen, hogy az általunk vizsgált külső és belső burkolatok anyagát természetes mészkőtömbökből faragták ki. A kutatók szilicium-dioxid nyomokat találtak a mintákban, ami szintén azt bizonyítja, hogy a kőtömbök nem természetes mészkőből készültek."


* * *


Még a geokémikusok is kiállnak emellett : "Dr. Harangi Szabolcs, az ELTE TTK Kőzettan-Geokémia Tanszékének vezetője szerint Barsoum és Hug elmélete mellett nem lehet egyszerűen elmenni, és azt nem lehet egyszerűen elutasítani, hiszen annak állításait tudományos adatokra támaszkodva fogalmazták meg. A két kutató által publikált kísérleti eredmények egyértelműen azt igazolják, hogy a kérdéses kőminták mesterséges eredetűek, vélekedik a magyar szakember"* * *


Ugyan azt mondják a kutatók, hogy "Kis túlzással azt mondhatnánk, hogy “az ókori egyiptomiak voltak az első, bár ismeretlen nanotechnológusok". Azért nem mernek földönkívülit említeni, mert nem akarják a tudós kollegák=egyiptológusok haragját kiváltani. Nyílvánvaló, hogy az egyiptomiak nem rendelkeztek nanotechnológiával. Az egyetlen lehetséges magyarázat az ősi Reptílián elmélettel egyezik, mely szerint nagyon fejlett idegenek látogattak bolygónkra és hozták el a tudományokat. [link] Magukat Annunakiknak nevezték és ők alkották a Nagy piramist, mely egy erőmű volt többek közt, nem pedig temetkezési hely, ahogyan azt lehetett tudni....Keress kérdéseket hasonló témákban: UFO, nanotechnológia, annunaki, piramis, Gíza, Egyiptom, régészet, geokémia

 2017. márc. 4. 16:37  Privát üzenet  

A válaszok
1 2
Volt az ókorban is egyfajta beton. Az már egy régi téma hogy a hatalmas kövek a helyszínen kiöntött betontömbök. Erre bizonyítékok is vannak. Az idegen lények szerepe ebben már hit kérdése. Szerintem az ókori emberek is lehettek ehhez elég okosak. Mások szerint nem. Ezen már ne vesszünk össze.

A válasz 90%-ban hasznosnak tűnik. A válaszíró 71%-ban hasznos válaszokat ad.
# 1/11Időpont 2017. márc. 4. 17:17 Privát üzenet
Hasznos számodra ez a válasz?
Semmilyen bizonyíték nincs arra, hogy a szolgák meg tudták volna építeni a piramisokat. Sok tudós próbált rájönni a módjára, de senkinek nincs elfogadható elmélete. Szerintem is az ufósnak van a legtöbb értelme. Főleg a piramosok elhelyezkedését tekintve.

A válasz 34%-ban hasznosnak tűnik. A válaszíró 45%-ban hasznos válaszokat ad.
# 2/11Időpont 2017. márc. 5. 09:04 Privát üzenet
Hasznos számodra ez a válasz?
dubitus nevű felhasználó válasza:

Minden bizonnyal.

Tudományosan elfogadott tény, hogy a piramis is atomoknál kisebb alkotórészekből, építőelemekből állnak.A válasz 52%-ban hasznosnak tűnik. A válaszíró 65%-ban hasznos válaszokat ad.
# 3/11Időpont 2017. márc. 5. 18:57 Privát üzenet
Hasznos számodra ez a válasz?
Ennek némileg ellentmond az a tény, hogy az ismert bányákból meg hiányzik az a mennyiségű kő, ami a piramisokban megvan... Persze lehet, hogy azt az annunakik vitték el szuvenírnek, a fene se ismeri ki őket.

A válasz 86%-ban hasznosnak tűnik. A válaszíró 71%-ban hasznos válaszokat ad.
# 4/11Időpont 2017. márc. 5. 23:21 Privát üzenet
Hasznos számodra ez a válasz?
dubitus nevű felhasználó válasza:

Ha tényleg közük van az Annunakiknak az építéshez - és úgy általában az emberiséghez, akkor ők az embereket lenéző, taníthatatlan, csak munkára fogható lényeknek tekintették.

Nehéz elképzelnem, hogy olyan társaság idecsámborog a messzeségből és nem tanítja meg az egyiptomiakat az írásra, hagyják, hogy rajzolgassanak, mint az ő érkezésük előtt.

Nem hiszem, hogy ők (az annunakik) rajzokkal fejezték ki egymás közt gondolataikat, ha ők voltak, ne lett volna fejlett írásmódjuk. Ha viszont volt, miért nem tanították meg az ember-állattal? Egy szinten valónak tartottak minket a tevével-lóval-szamárral, teher cipelésére alkalma, de ész és tudat nélkülieknek?

Persze, jön a válasz: ök gondolat-átvitellel közölték egymással a mondandójukat.

Ebben az a bibi, hogy mindenki sugározta a nagyvilágba gondolatait (analóg: rádió), csak éppen a címzetthez nem jutott el, hiszen honnan tudhatná, mikor, ki akar tudati vele valamit.

Szerintem itt van az eb elhantolva.

.

Az már 'más tészta', hogy aki hiszi ezt a konteót, képtelennek tartja az ember önálló szellemi fejlődését.A válasz 80%-ban hasznosnak tűnik. A válaszíró 65%-ban hasznos válaszokat ad.
# 5/11Időpont 2017. márc. 6. 05:51 Privát üzenet
Hasznos számodra ez a válasz?
A kérdező kommentje:

"Nehéz elképzelnem, hogy olyan társaság idecsámborog a messzeségből és nem tanítja meg az egyiptomiakat az írásra, hagyják, hogy rajzolgassanak, mint az ő érkezésük előtt.

Nem hiszem, hogy ők (az annunakik) rajzokkal fejezték ki egymás közt gondolataikat, ha ők voltak, ne lett volna fejlett írásmódjuk. Ha viszont volt, miért nem tanították meg az ember-állattal?"


Nagyon nehéz felfogású lehetsz, ha ezt kérdezed azok után, hogy mint írtam : nem a mai értelemben vett csöves szinten vegetáló egyiptomiak építették a Nagy piramisokat.# 6/11Időpont 2017. aug. 24. 18:16 Privát üzenet
Akkor vegyük alapul, hogy a rengeteg faj közül itt a földön mi egy vagyunk. Annyi, hogy valami sokkal èrtèkesebbnek kèpzeljük magunkat, valami magasabb rendűnek, pedig ez önámítás. A mi fajtánk, rendelkezik egy olyan szokás csomaggal amivel a többi nem. A többinek is van sajátja amivel mi nem rendelkezünk. Vannak persze olyanok melyekkel mind rendelkezünk ezek a túlèlèsi ösztönök, bár ezeket nem is lehet igazán szokásnak nevezni. A szokásaink java rèsze a lètszámunk növekedèsètől alakult ki. Az írás ès olvasás, a matematika stb. Ha egy másik bolygón èlő civilizáció követei jönnènek ide, az sem biztos, hogy fel tudnák fogni alantas szokásainkat vagy lehet, hogy nekik lennènek alantas szokásaik az emberi szokásokhoz mèrve. Ne magadból indulj ki ès ne a fajunkból, elvègre amiről beszèlsz nem biztos, hogy embernek nevezhető.

A válasz 0%-ban hasznosnak tűnik. A válaszíró 58%-ban hasznos válaszokat ad.
# 7/11Időpont 2017. aug. 24. 18:55 Privát üzenet
Hasznos számodra ez a válasz?

Te veszélyt jelentesz az emberiségre az áltudományos hülyeségeiddel :D

Xanax megvolt?A válasz 90%-ban hasznosnak tűnik. A válaszíró 62%-ban hasznos válaszokat ad.
# 8/11Időpont 2017. okt. 30. 18:16 Privát üzenet
Hasznos számodra ez a válasz?
Elárulod, hogy mi van egy piramison nanotechnológia?

A válasz 100%-ban hasznosnak tűnik. A válaszíró 65%-ban hasznos válaszokat ad.
# 9/11Időpont 2017. dec. 6. 20:10 Privát üzenet
Hasznos számodra ez a válasz?
Rejtvényjáték 728x90
Node csak nem a mi nagy kvantumfizikusunk csapott fel egyiptológusnak??

A válasz 100%-ban hasznosnak tűnik. A válaszíró 65%-ban hasznos válaszokat ad.
# 10/11Időpont 2017. dec. 6. 20:12 Privát üzenet
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2

Értesítsünk róla, ha új válasz érkezik? Válasz küldéseKapcsolódó kérdések
Egyiptomi szarkofágot fedeztek fel egy üstökös felszínén. Erről mit gondólsz?
Kiderült, mégis a szkeptikus gondolkodóknak volt igazuk. Kiderült az egyiptomi piramisok építésének a titka! Ufo-rajongók, erre mit szóltok?
Mi lehet az oka annak, hogy egyes ókori egyiptomi és indiai eseményeket és embereket ábrázoló festményeken az emberek egy részének, vagy az egyedül látható uralkodónak a bőre kék színű?
Vajon meddig mennek még el az ufó-őrültek, hogy bizonyítsák a nemlétező igazukat az egyiptomi piramisokkal kapcsolatban?
Lehetséges hogy egy "isteneket" ábrázoló egyiptomi hieroglifa a bizonyíték rá, hogy az ott élők már tisztában voltak a DNS fogalmával?
Néhány egyiptomi fáraó tényleg földönkívüli volt vagy egy ember-földönkívüli kereszteződése?

Kérdések az Ezotéria rovatbólKérdések az UFO észlelések rovatból
Minden jog fenntartva © 2019, www.gyakorikerdesek.hu | GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | WebMinute Kft. | Kapcsolat: info (kukac) gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!