Nektek volt már kollégával match tinderen, majd szétválás?

válasza:Teljesen egyértelmű a szituáció.
Tetszel neki.
Matcheltetek, aminek nyílván örült, majd várta, hogy írjál neki vagy tegyél lépést az ügy érdekében, de nem tettél.
Ettől ő bepánikolt és elkezdett kombinálni és azt hozta ki, hogy ez számára milyen kellemetlen most, hogy te megtudtad, hogy tetszel neki, de te meg még sem tettél semmilyen lépést.

válasza:Nekem is volt hasonló. Csak mi általanosban voltunk osztálytársak. Aztán pár éve, kb 24-25 évesen match lett. Igazából hétről hétre láttuk egymást, mert egy kisvárosban laktunk, de mindig csak köszöntünk egymásnak. Itt én vagyok a férfi. Gondoltam másnap ráírok, mert este lett a match. Másnap ő is szétvált.
Én akkor arra gondoltam hogy csak kíváncsi volt, h lesz-e match velem...
De igazából sosem beszéltünk utána sem, csak köszönés

válasza:Ha facebookon szoktatokj beszélni, akkor írj neki valami vicceset erről.
Pl.: Látom h nagyon nyomod tinderen😀
Vagy valami hasonlót. Aztán itt akar meg is tudjátok beszélni, ráadásul nem fogsz idegeskedni addig, illetve nem lesz kellemetlen később

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Van egy fiú aki nekem nagyon tetszik, és megláttam Tinderen, mire küldtem egy superlike-ot, és rögtön match lett. Majd utána azt vettem észre, hogy nem látom a párok között, tehát vélhetően szétvált. A magánéletben mindig kedves, felmerült már bennem, hogy lehet...
Lehet egy ilyenből tartós kapcsolat? Mi van szakítás esetén? Es mi van azokkal, akik ugyanabban a helységben dolgoznak, akik "gyertyatartók"?
Mert ugye mondjak hazinyúlra nem lövünk... Meg teljesen közös munkakör kb... Mik ennek a buktatói?
Mindig van valami nem túl pozitív megjegyzése felém pl: de rosszul nézel ki fáradtnak tűnsz, vastag a karod nem edzel? Én nem szoktam megjegyzéseket tenni felé semmiben. Az ilyenekre mit lehet reagálni? Miért csinálhatja ezt?
2 éve mentünk szét haraggal, azóta ez a harag elsimult , tiszteljük egymást. Bevallom eleinte hiányzott, sokat gondoltam rá..de így ma már ez nem igazán elmondható, max 1-2x az adatlapjára tévedek, de különösebb érzéseim nincsennek már iránta és nem is beszélünk. Tehát...
kapcsolat, pár, párkapcsolat, kolléga, munkahely
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!