Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az egyik nagyon jó barátom közölte velem, hogy szerelmes belém. Mit kellene tennem?
meg kell neki mmondani:
- nézd, nagyon kedves vagy és szeretlek mint barátot, de nem lehet köztünk több, mert én szeretem a páromat
akkor csak az marad, hogy a találkozásokat a minimálisra csökkenteni
Meg kell hogy értse, hogy mást szeretsz.
jól teszed, a magánéletedről ne beszélj neki
majdcsak talál valakit magának...
Voltam hasonló helyzetben, csak fordított felállásban: én voltam a jóbarát, aki többet szeretett volna. A lánnyal megbeszéltük a dolgot, és abban maradtunk, hogy nem tartjuk a kapcsolatot tovább. Annyiból egyszerűbb volt a helyzet, hogy távol laktunk egymástól. Ez sok éve volt, és én azóta is a legnagyobb tisztelettel és szeretettel gondolok Rá vissza. Szerintem ez volt a jó megoldás.
Neked azt tudom mondani, hogy mivel te vagy, aki ebben a "barátságban" kisebb fokon elkötelezett, neked kell erősnek lenned, és meghúzni a határt. Ha hagyod, hogy a közeledben sertepertéljen, akkor sokkal nehezebben és hosszabb idő alatt tud továbblépni. Sajnos meg kell kockáztatnod azt is, hogy megharagszik. Nehéz kiszeretni valakiből; néha kénytelenek vagyunk megutálni, hogy ne szeressük annyira.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!