Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szexi kép a social media felületeken, ki hogy áll a dologhoz? Jogos a kiakadása?
Jogos
Már most fejezzétek be szerintem az ismerkedést ha ennyire más az értékrendetek
Szerintem önmagadhoz képest akadt ki, nem a nagy átlaghoz viszonyítva.
Arra tudok gondolni, hogy pl. direkt a képeid alapján úgy jött le egy visszafogottabb lány vagy, aki nem mutogatja magát, akkor sokk tud lenni amikor látja, hogy "hoppá, mégis beállt a sorba".
Szerintem ezért akadt ki. Ha lenne mondjuk bikinis képed, és azzal ismer meg, akkor ezen fent sem akadt volna.
Bikinis kép nem olyan erotikus, mint amit te készítettél. Sejtelmesnek írod, hát nem az.
Egyébként én sem érteném minek raksz ki ilyen pasi csalogató képet, amikor ismerkedsz valakivel.
Ha amiatt akadt ki, hogy ez most ilyen flörtölsz bele a világba fotó, akkor inkább azt gondolhatja, hogy te tovább keresgélnél, nem vele jönnél össze, ehhez kell a fa.rokmágnes kép, hogy vegyen észre más is. Ekkor csak bizonytalan, és igazság szerint kicsit meg is értem.
Ha csak neki küldted volna a képet, akkor mit lépett volna szerinted?
Ha meg amiatt, mert téged csak ne nézegessen senki, csak ő, akkor menekülj, mert betegesen féltékeny lesz, és megy majd a balhé, hogy ne azt a felsőt vedd fel, ne abban a szoknyában gyere, minek mutogatod magad ha a barátnőddel mész el piacra vagy hárfakoncertre....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!