Szeretném ha párkapcsolatban S nő lenne a főnök és én mint férfi a szolgája ez mennyire lenne a nőknek normális?

válasza:

válasza:Miért nem úgy írtad ki a kérdést, hogy szerepjátékot keresel pusztán szexuális kapcsolathoz? Úgy hitelesebb lennél!
Remélem, jól értelmeztem a 2-es hozzászólásodat Kérdező...

válasza:Így is hiteles, százak vannak csak ebben az országban úgy, mint ő!
FLR nek hívják, és sok férfi vevő rá! Pár nő is, de ne mondd nekik, hogy ezt keresed, csak simás a dirigálós, erőszakosabb, hangosabb nőket válaszd!

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Szüleim nagyon rendes,tisztességes emberek,akik nagyon sok mindent biztosítottak nekem, rengeteg dologért hálás lehetek nekik. De nálunk a szeretet mindig feltételhez volt kötve. Megtanultam kisgyerekként, hogy a jó jegyek,rendrakás,segítés és társai amikkel...
Mielőtt valaki leszólna, azért inkább ebbe a kategóriába írom a kérdést, mert inkább tapasztaltabb emberek válaszaira lennék kíváncsi, szerintem itt több ilyen ember olvassa, mint a tini párkapcsolatokban :) Szóval ott kezdeném, hogy nem volt még barátom, max csak...
Feszelyezve erzem magam egy bulin. Vagy ha olyan helyen vagyok ahol sok a hasonlo koru fiu. Felek h odajonnek megszolitanak. Nem tudom h miert. Viszont kozben vagyom mar h en is szerethessek valakit. Apoen az egeszben h ha mar valakivel sikerult megtorni a jeget es...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!