Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, nektek bejönnek az extrém túlsúlyos nők?
Figyelt kérdés
Mindenképp 100 kg felettire gondolok de inkább 150-200. Mit csinálnál ha kapcsolatba kerülnél egy ilyen nővel és rád hajtana, teljesen odáig lenne érted és nem tudnád levakarni magadról? Tetszene?2023. ápr. 5. 23:34
A kérdező szavazást indított:
Nagyon tetszene!
Semleges lenne
Nem tetszene
Szavakkal kifejezni nem lehet, hogy mennyire nem tetszene!
33 szavazat
1/9 anonim válasza:
Az attól függ hogy hogy néz ki, hova hízik, mennyire maradt "feszes" stb.
2/9 anonim válasza:
Ma is összenéztem egy ilyen csajjal. Kár hogy én kocsival voltam, ő meg gyalog.
3/9 anonim válasza:
Nem. Akárki hajtana rám, és zaklatna, az nyilván nem tetszene, testalkattól függetlenül. A súly más kérdés, a molettség lehet akár szexi is, de az extrém kövérség kizárt, nemcsak a látvány miatt. Lusta, falánk, nincs önuralma, nem sportol, penetráns testszag. Akár 20-25 kg plusz is ok, pl ha várandósság miatt szedi fel valaki, hormonális problémák, de aki 200 kilósra zabálja magát, ott mentális probléma is befigyel.
4/9 Hans Pötterman válasza:
Nekem onnantól nemtetszik a túlsúly amikor már egészségre egyértelműen káros szinten van. Nagyjából addig tud esztétikus lenni egy kis pluszsúly.
5/9 anonim válasza:
"rád hajtana, teljesen odáig lenne érted és nem tudnád levakarni magadról?"
Mi az, hogy nem tudom levakarni? Elégg, ha kényelmesen arrébb sétálok 20 métert. Sosem ér oda.
6/9 anonim válasza:
Valószínűleg én is teljesen odáig lennék érte, nagyon tetszene. Sajnos kevés ilyen nővel találkozom a 25-35-ös korosztályból…
7/9 anonim válasza:
Igen, tetszenek. Most lehet zúgolódni :P.
Akkor is genetikailag úgy vagyok beállítva, hogy a telt, kövér nők az eseteim, és 2023-ban ezt már nem kéne betegségként tekinteni.
8/9 anonim válasza:
7: 150-200 kiló? Az már nagyon nem telt.
És igen, az elhízás betegség 2023-ban. Sőt! Mostanra népbetegség.
9/9 anonim válasza:
Az én álmom egy 200 kg körüli nővel ismerkedni.Imádom a hatalmas idomokat,az óriási méreteket.Csodálom az ilyen nőket! Mindent megtennék egy ekkora hölgyért!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!