Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ocd miatt mindig torlom magam facebookrol, van valaki aki nagyon furanak gondol emiatt. Vajon mire gondolhat miert teszem ezt?
Par havonta torlom a facebook fiokom de van hogy kevesebb. Aztan mindig csinalok ujat, de nagyon nehez mert ez az egesz az ocd-m miatt van. Egyszeruen ha ram jon a kenyszeresseg le kell magam toroljem de aztan ujat csinalni is nehez. Van egy fiu aki eszrevette ezt, es furanak gondol emiatt de nem merem neki elmondani miert teszem. Annyira kivancsi vagyok, vajon mit gondolhat miert torlom mindig a profilom?
Valami rosszat gondol?

Nem szedek ra gyogyszert mert annyira nem veszes csak zavaro.
Nem a gondolatolvasas miatt kerdezem, hanem hogy ti pl kulso szemmel mire gondolnatok ha lenne egy lany aki ezt csinalna?

Én őrült autista vagyok, szóval nekem egy káosz ez az egész fészbúk, utálom is, csak mindig ott van 1-1 ismerősöm, akivel ott levelezem és azért vagyok ott.
Nem tudom mit tegyek ezzel, az életben nem leszek normális ember, soha. Ez teljesen kikészít, mert logikusabbnak tűnik, hogy felkössem magam, mert az legalább megoldás lenne, mint kínlódni, hogy talán elfogadnak a normál emberek világában, amiben egyre kevésbé bízom. Soha nem is volt esélyem normál életet élni és ez nagyon elkeserít, fáraszt... fel kellene adnom.

Na persze.... azt mondod, nem olyan vészes az OCD-d, de totál logikátlan dolgokat csinálsz kényszeresen.... Szerintem ez egy normális embernek taszító, mert képzeld el, el tudja képzelni, hogy nem ez az egyetlen kényszeres cselekedeted.... Egy normális embernek teljesen érthetetlen, hogy mi a f-sznak törölgeted magad havonta, szóval nem szimpatikus.
Talán foglalkoznod kellene a problémáiddal.... egy felnőtt, mentálisan stabil ember így gondolkodik.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!