Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Van két gyere es az anyagiak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van két gyere es az anyagiak miatt nem latok kozos jovot. Jogosak az erzeseim?

Figyelt kérdés

En nem olyan eletet akarok a gyerekemnek biztositani anyagilag mint amilyen nekem volt. En csak egy gyereket akarok, es neki megadni mindent.

De a paromnak mar van ket gyereke es sajnos nem gondoltam ebbe bele ilyen mélyen amikor osszejottunk.

Ő mar ket eletert felelos anyagilag ha lenne egy kozos gyerekunk, nem tudnank neki olyan eletet biztositani amilyen en szeretnek. Nem luxus dolgokra gondolok csak pl ha elmegyek neki ruhat venni ne okozzon problemat nekunk es ne legyenek anyagi gondjaink a mindennapokban. Sajnos nekem az alapveto dolgok sem voltak biztositva, nagyon rossz es nehez gyerekkorom volt ezert ez nekem nagyon nehez tema.

Inkabb sosem legyen gyerekem ha tudnam elore hogy olyan elete lesz mint nekem volt.

Azt erzem ha a paromtol lenne gyerekem, egesz eletemben stresszelnek az anyagiak miatt mert lenne a kozos gyereken kivul még ketto neki es harom gyerek nagyon sok penz. Nem csak a gyerektartast fizeti de nincs is ezzel bajom, azzal lenne ha nem igy lenne mert azok a gyerekek nem tehetnek semmirol...Csakhat igy az en gyerekemnek lenne nehez. En ezt egyszeruen nem akarom es ez olyan rossz mert mindent megtalaltam benne amire vagytam.

Nem tudom jogosak e az erzeseim...

Ketto gyerek mas hazassagbol es egy kozos...anyagilag nem tudom elkepzelni hogy ez menjen

tegnap 22:16
A kérdező szavazást indított:
Jogosak az aggodalmaim
Nem veszes
5 szavazat
1 2
 1/15 A kérdező kommentje:
700-800 ezret keres en sokkal kevesebbet
tegnap 22:19
 2/15 anonim ***** válasza:
71%
Ennyi pénzből akkor se tudsz neki mindent megadni, ha nem lenne másik két gyerek. De jogosan, amúgy. Nyilván fizet gyerektartast, tehát ennek csak egy része marad meg.
tegnap 22:20
 3/15 A kérdező kommentje:
Majdnem 900 ezerből mindent megtudnek neki adni, de masik ket gyereknek nem.
tegnap 22:24
 4/15 anonim ***** válasza:
67%
Annak a másik 2 gyereknek nem Te vagy az anyja. Ha Te keresel 900.000 Ftot,akkor mi a probléma? Abbol el lesz tartva a gyerek
tegnap 22:33
 5/15 anonim ***** válasza:
100%
Hát ez van, a másik két gyereket is kötelessége felnevelni.
tegnap 22:34
 6/15 anonim ***** válasza:
100%
4-a pasi keres 700-at,ő meg 2-t kb
tegnap 22:35
 7/15 anonim ***** válasza:
45%
6# akkor nem egyes szám első személyben írt volna,hogy abból mindent meg tudna adni! Legalábbis szerintem
tegnap 22:40
 8/15 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező, a gyereknek csak akkor biztosithatsz biztos jövőt, ha TE megteremted a ravalot. Egy másik emberben sosem bizhatsz annyira, hogy biztos legyel, majd ő kifizet mindent a gyereknek.
tegnap 22:40
 9/15 anonim ***** válasza:
7-olvasd el az 1-es kommentet.
tegnap 22:43
 10/15 anonim ***** válasza:
Uhh basszus az elkerülte a figyelmem. Bocsi. És akkor ő gazdálkodik meg pakolgatja a pasi pénzét? Na jó ez nekem így sok éjszakara 🤔
tegnap 22:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!