Ez a nő egy disznó, vagy én vagyok túl érzékeny?
Sziasztok,
30 évesen megnősültem. Nagy nehezen, de megtaláltam az „igazit” gondolom én... 31 éves, életvidám, kicsi tömzsi nőci...
De most őszintén kérdezem a tapasztaltabb férfiakat, mert én már nem tudom eldönteni, hogy ez még belefér-e vagy sem.
Minden este erőlködve fingik. De nem ám véletlenül. Direkt megáll, feszít, majd BAMM. Olyan hanggal, hogy a szomszéd lekapcsolja a tévét. És megkönnyebbülve felsóhajt.
Aztán nevet, és odasúgja: „A gázos asszonyod itt van, édesem…”
Horkol, mint egy dízelmotor. Egyszer próbáltam felébreszteni, hátha oldalt fekve jobb lesz de ő meglökött álmában, majd hörögve visszaaludt. Az a horkantás amit csinált nagyon illúzióromboló volt.
Anyja előtt is ezt csinálja. Ott is „rálőtt” egyet, majd mosolyogva kijelentette: „Nincs mit szégyellni a természetességen!”
Anyósom csak lesütötte a szemét, azt mondta halkan: „Ez már a szokásoddá vált…”
Már bocsánat, de én kezdek lelkileg eltávolodni tőle, mert nem ezt képzeltem házasságnak.
És nem, nem csak egyszer-egyszer. Ez napi szintű. Ez naponta megtörténik... Én mindig rámondom, hogy jólvan nem baj, nem baj...
De...
Most komolyan: ez normális?
Vagy disznót vettem feleségül?
(Előrevetítem, hogy a válás az bizony nem opció. Csak kíváncsi vagyok, hogy más is él így… vagy én vagyok túl finnyás?)
Csak most erre mégis, hogy kérdezel rá finoman a randi fázisban?

válasza:

válasza:Ezt nem értem.
Előtte nem éltetek együtt? Nem tűnt ez fel?

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!