Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ez a nő egy disznó, vagy én...

Ez a nő egy disznó, vagy én vagyok túl érzékeny?

Figyelt kérdés

Sziasztok,

30 évesen megnősültem. Nagy nehezen, de megtaláltam az „igazit” gondolom én... 31 éves, életvidám, kicsi tömzsi nőci...

De most őszintén kérdezem a tapasztaltabb férfiakat, mert én már nem tudom eldönteni, hogy ez még belefér-e vagy sem.

Minden este erőlködve fingik. De nem ám véletlenül. Direkt megáll, feszít, majd BAMM. Olyan hanggal, hogy a szomszéd lekapcsolja a tévét. És megkönnyebbülve felsóhajt.

Aztán nevet, és odasúgja: „A gázos asszonyod itt van, édesem…”

Horkol, mint egy dízelmotor. Egyszer próbáltam felébreszteni, hátha oldalt fekve jobb lesz de ő meglökött álmában, majd hörögve visszaaludt. Az a horkantás amit csinált nagyon illúzióromboló volt.

Anyja előtt is ezt csinálja. Ott is „rálőtt” egyet, majd mosolyogva kijelentette: „Nincs mit szégyellni a természetességen!”

Anyósom csak lesütötte a szemét, azt mondta halkan: „Ez már a szokásoddá vált…”

Már bocsánat, de én kezdek lelkileg eltávolodni tőle, mert nem ezt képzeltem házasságnak.

És nem, nem csak egyszer-egyszer. Ez napi szintű. Ez naponta megtörténik... Én mindig rámondom, hogy jólvan nem baj, nem baj...

De...

Most komolyan: ez normális?

Vagy disznót vettem feleségül?

(Előrevetítem, hogy a válás az bizony nem opció. Csak kíváncsi vagyok, hogy más is él így… vagy én vagyok túl finnyás?)

Csak most erre mégis, hogy kérdezel rá finoman a randi fázisban?

2025. aug. 26. 16:12
1 2 3 4
 1/39 anonim ***** válasza:
100%
Te max Emmát vetted feleségül :D
2025. aug. 26. 16:18
 2/39 anonim ***** válasza:
100%
Nem éltél vele esküvő előtt?
2025. aug. 26. 16:25
 3/39 anonim ***** válasza:
97%

Ezt nem értem.

Előtte nem éltetek együtt? Nem tűnt ez fel?

2025. aug. 26. 16:25
 4/39 anonim ***** válasza:
96%
Senki nem csinál ilyeneket és nem is beszél így. Mintha valami 80-as évekbeli viccmagazinból loptad volna a szövegeket.
2025. aug. 26. 16:26
 5/39 A kérdező kommentje:
Nem éltünk együtt előtte, alapból vidékiek vagyunk, nem is igazán randizgattam. Ő mondjuk Pécsi. De úgy költöztünk őssze, hogy már házasság után
2025. aug. 26. 16:30
 6/39 anonim ***** válasza:
96%
Nem kellett volna elsietni a házasságot, ezek azért viszonylag hamar kiderülnek, mivel úgy tűnik neki semmi szégyenérzete nincs, szóval nem hiszem, hogy nagyon titkolta volna. Nem rákérdezni kell, de azért csak aludtatok egymásnál és töltöttetek hosszabb időket együtt, mielőtt összeházasodtatok, nem? Amúgy nem, nekem se lenne ez normális, ilyen szinten ez valóban kiábrándító.
2025. aug. 26. 17:08
 7/39 anonim ***** válasza:
84%
Miért van az az érzésem, hogy ez megint egy "alázzuk a nőket" kérdés? Talán azért, amit #4 is írt. Ez aaaannyira nem életszerű. De majdnem (se).
2025. aug. 26. 17:11
 8/39 anonim ***** válasza:
100%
te választottad...
2025. aug. 26. 17:27
 9/39 anonim ***** válasza:
91%
Te ezekre a fingós kérdésekre vered?
2025. aug. 26. 17:28
 10/39 anonim ***** válasza:
96%
Nagyapám örökbecsű mondása jutott eszembe: "Ki milyen rózsát szakaszt, olyat szagol." Nálad ezt szó szerint kell érteni.
2025. aug. 26. 17:44
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!