Barátság extrákkal kapcsolatnál a férfi miért nem akarja velem tölteni az éjszakát? Egész nap jól elvagyunk, jövünk-megyünk, szex de szex után hazamegy. Nem házas, meg nincs nője tuti otthon.

válasza:Szex van, de ezt már nem mered megkérdezni?!
Nyilván otthon szeret aludni a saját ágyában.
Nem akar veled aludni.
Nem akar melletted ébredni.
Nem akar onnan indulni reggel. Stb.

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:Az együtt alvás intimebb.
Nem piheni ki magát.
Horkol.

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Egy 4 emeletes háztömb 4. Emeletén lakok. A szüleim a szomszédaim ( falszomszéd) is egyben, közvetlenül a mellettem lévő lakásban élnek. Mikor 19 éves voltam akkor vásárolták a szüleim ezt a garzonlakást nekem. Minden délben általában átmegyek a szüleimhez...
Külföldi, jónak számító egyetemre járok mesterképzésre, teljes ösztöndíjjal. Kijött velem a párom is, neki is voltak itt tervei, azonban ő menne haza, mert nem jött be az itteni dolog. Én magamtól nem jutottam volna mostanra oda, hogy haza akarjak költözni, de jobb...
Főként hétvégén, szabadnapokon.
Kőműves munka, burkolás, festés, hegesztés, ács-asztalos munka. Már semmihez sem kell szakembert hívnom, szerszámaim is vannak. A szakmám villamosipari így beleértve azt is. Mellette sportolok is, próbálok adni magamra. 35 éves vagyok.
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!