Első kapcsolat ilyen körülmények között jól alakulhat?

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:Ez kicsit nagy korkülönbség, mert ilyen korban a férfiak már gyereket,családot szeretnének, de ez kettőtökön múlik. Szerintem érdemes belevágnod attól nem lesz baj ha jársz vele, de ne felejtsd el, hogy még fiatal vagy és nem kell még ilyen korán elkötelezned magad egy férfi mellett.
Ami a rutint illeti, ne aggódj miatta hamar bele lehet jönni a ritmusba.
A 13:03-as válaszolónak üzenem 19+11=30...

válasza:

válasza:Simán fel fog zabálni, ne aggódj semmiért. És te is hamar rutinos leszel.
:D
Kapcsolódó kérdések:
21 éves lány vagyok, négy hónapja van egy 25 éves barátom. Komolyabb előtte nem volt igazán. Most viszont gondban vagyok, kérném a tapasztalt felnőtt emberek tanácsát. A randikon nagyon aranyos volt, kedves mindig. Ha nálam voltunk, szintúgy. Rengeteg közös van...
A mostani barátommal már ez a harmadik alkalom h újból kezdjük ! Azaz októberben kezdtük hamadjára is . Nem tudom biztosan h másodszorra miért is szakított velem, azaz azt modta h csak azt hitte h olyan vagyok mit az elsőnél de megváltoztam. Mikor most kezdtük akkor...
A mostani barátommal már ez a harmadik alkalom h újból kezdjük ! Azaz novemberben kezdtük hamadjára is . Nem tudom biztosan h másodszorra miért is szakított velem, azaz azt modta h csak azt hitte h olyan vagyok mit az elsőnél de megváltoztam. Mikor most novemberben...
Leírom a problémámat: Nekem olyan tesóm van, hogy nem szeret dolgozni, amennyire csak teheti, kihasznál mindenkit, aki a környezetében van. Amíg otthon laktam, én tartottam el és még véletlenül se akart elmenni dolgozni. Megismerkedtem egy fiúval, akit ő nagyon nem...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!