Ilyen hogy lehet hogy van egy lány, és fütyije van? Nem transzvesztita. Shemale vagy ladyboy néven vannak róluk videók. Ez milyen betegség? Valaki leírná részletesebben?
Figyelt kérdés
2011. máj. 8. 17:39
1/5 anonim 

válasza:

válasza:Azok nem lányok. Innentől a fantáziádra bízom.
2/5 anonim 

válasza:

válasza:Szerintem a ladyboy név mindent elárul...fúj.
3/5 anonim 

válasza:

válasza:A shemale azt takarja, hogy férfiként született, de rakatott magára plaszik melleket, a péniszét meg meghagyta.
De szerintem te a hermafroditákra gondolsz, ők azonban mindkét nemi szervvel rendelkeznek, bár sokszor nem látható nyilvánvalóan mindkettő.
4/5 anonim 

válasza:

válasza:Félig átoperált férfiak.
Vannak akiknek bejön...
5/5 A kérdező kommentje:
Értm..
Uh az sz@r lehet:S
2011. máj. 8. 17:51
Kapcsolódó kérdések:
Miért bántanak? 16 éves lány vagyok, pajzsmirigy betegség miatt kicsit kövér vagyok. Gimnáziumba járok, és vannak olyan emberek akik ezért bántanak,...
Pedig én a légynek se tudnék ártani,meg egyáltalán egy rossz szavam sincs hozzájuk.Én nem tudom megérteni őket!Miért kell az embereket a külsőjük alapján megítélni?Volt már olyan is hogy egy fiú aki mellesleg biztos hogy meleg(csőfarmer,szőke haj,artikulált hang)az...
Mi lehet az oka annak, hogy egy fiatal csinos lány egyszercsak totál kopaszra vágatja a haját? (kép) Nem betegség miatt persze.25L
Íme a hölgy:8azt igérte letúrja az egész haját,nem csak elől azt a kis csíkot.
Ha egy családtagod/barátod/ismerősöd (lány) megkérne, kihordanád a gyerekét?
Ha ő nem tudja betegség miatt.
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!