14 éves fiú vagyok, már párszor csináltam önkielégítést magamnak, de sztetek hányszor csináljak? (többi lent)

válasza:

válasza:Amikor úgy érzed, hogy szükséged van rá. :)
Ha egy nap 3-szor jön rád akkor 3-szor. Ha egy héten 1-szer akkor egy héten 1-szer. Ezt te érzed. Ne félj tőle.

válasza:

válasza:Hát én amikor elkezdtem 11-12 évesen, akor naponta legalább 2-3-szor csináltam és azóta is legalább enyire vágyom naponta vagy szex vagy önkielégítés formájában.
De szex a legjobb! :D

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Én sokszor és már félek mert a prosztata kikészült rendesen...nem akarok meg halni 40 évesen prosztata rákban
De úgy hogy én szakítottam vele már kb fél éve, ráadásul utálom is.. Igazából megbántam, mert csak felszakította bennem a régi sebeket.:/
Sajnos egyszer kipróbáltam, véletlen beszívta a zacskóm, azóta úgy néz ki, mint egy összefonyott szőlőszem (lásd: mazsola). Ti próbáltátok már? Ja és két hétig impotens is voltam...
(zárójelben kérdezem, hogy normális, hogy nem merem megujjazni magam, csak csiklóingerléssel tudok önkielégítést végezni) egy fiatal lány
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!