Első csók szomorú körülmények között?
Eszembe jutott, hogy mi van akkor, ha valakinek így történik meg. Pl. A szerelmet vall B-nek, de B nem vevő erre, mert csak baráti szinten tudja elképzelni a kapcsolatot (de nem idegen). Ennek ellenére csúnyán fogalmazva kíméletességből megtörténik a dolog. Vagy két személy búcsújánál, amikor tudott, hogy a két fél soha többé nem látja egymást.
Ha ilyen szituációban történik, akkor vajon ez rányomja a bélyegét egy olyan személy életére, akinek ténylegesen az az első? Vagy inkább jobb kihagyni a dolgot, és valaki mással valami vidámabb pillanatra hagyni? Esetleg valaki átélt már hasonlót? Megbánta?

válasza:

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Kort és nemet is írj:))
5 napja járok egy fiúval.Tegnap voltunk buliba,erre nem volt semmi csak ölelkeztünk,arcra puszi meg ilyenek,de ma beszéltük,hogy holnap(egy suliba járunk)reggel tali és mást is akar,tehát csók csók csók.Én meg soha nem csókolóztam.Már mindent átnéztem és még idegesebb...
nemrég jöttem össze egy fiúval, és valószinüleg meg probál majd megcsókolni. mivan ha elrontom vagy valami?:O
Esedékes az első csók. Tudom, h ösztö, de kéne azért egy-két tipp, h ne görcsöljek. :) k
Pl. ha a randi közepén történik akkor az miben változtatja meg a randi kimenetelét? És ilyenkor legközelebb hogy köszöntsem?Arcra puszi , csók vagy csak simán? Tudom gáz de 16 éves vagyok és ez az első randim és nem akarom elszúrni mert tényleg tetszik a csaj. F
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!