Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek is elmenjek papnak? (jó kép + többi lent)
Szóval az van hogy feladom, hiába mondják sokan, hogy jólnézek ki meg jófej srác vagyok, egyszerűen mindig olyan csajokat fogok ki akiknek van valakije és valamilyen érdek miatt nem dobják azt(itt nem arra gondolok h szeretik... pl.: egy ausztriai útra), vagy épp csak vígasztalásra vagyok jó... Lassan már ott vagyok, hogy papnak megyek vagy bU.zinak, annyira csalódott vagyok már!
ja külsőhöz még annyi hogy mivel én se vagyok olyan vastag srác, ezért örülök ha vékony lenne a csaj, de nem baj ha van egy kis aranyos pocija, az tök jóóóóó:)
pécsi vagyok
Mi ez az Ausztriázás? Mintha akkora luxus lenne. :D Felülök a vonatra és egy óra alatt kint vagyok. :D
Amúgy jó a kép, honnan töltötted le?:)
Amúgy tényleg, rinyálj kevesebbet, változtass a külsődön ha nem vagy elégedett, de ne egy ilyen oldalon picsogj már a 6. kérdéseddel, és akkor több sikered lesz!
jo a tested megminden de ez meg nem jelenti azt h jopasi vagy.
eloszor is a fejed attol meg lehet olyan ocsmany h kisul az ember szeme masodszor pedig belso tulajdonsagok is fontosabbak.
lehet h olyan haveer tipus vagy de azis lehet h egy s.ggfej vagy :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!