Tudtátok, hogy a József Attila Gimnáziumba jár a legszebb szőke hajú, zöldszemű lány?

válasza:

válasza:Bocsi.......... de szerintem ez kissé Szánalmas.. név nélkül ilyet kiírni? ...
Bocsi, de én ezt gondolom.
Jó lenne a próbálkozás de nem itt/így..

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Képet is ha lehet:) kösz tesók
A kérdésben leírt állítást rendszeresen hallani vissza minden helyről. Ugyan maximálisan nem értek egyet vele, de tény, hogy sok szép lány van hazánkban. Viszont: mit érünk vele? Van egy haverom, aki rendszeresen mondja, hogy x milyen jó nő, y még jobb, z egy istennő,...
Szavalóversenyre készülök, és kellene egy szép vers, de nem olyan ami szerelemről szól...:)
Keresem az optimális verset,egy nagyon különleges fiúnak,ajánlásképpen egy könyvhöz,amit neki szeretnék ajándékozni(A kedvencem,kb a Bibliám).Szigorúan József Attila vers kell.Kérlek adjatok tippeket.Annyi csodá verse van,nem is tudom melyiket válasszam.Azért éppen...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!