Lányok hogy ismerkedjek szórakozóhelyen ti milyen dumára buktok?

válasza:

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Elsődleges cél a barátkozás lenne.Több éve járok már,de azon kívül,hogy pár ember odajött mondott egy-két mondatot általában részegen..:D Nem volt semmi.Pedig olyan jó lenne ismerkedni. Nem jön valaki hegyaljára?:D
sziasztok! járok hip hop táncra, de én és még 3 barátnőm vagyunk a legfiatalabbak 16 évesek, a többiek mind egyetemista korúak. Nyáron nem járok táncra, de fbkon van egy csopi láttam,hogy jött egy srác aki velünk egykorú, és japán ( nagyon vonzanak az ázsiai fiúk! és...
35-40 közötti nő vagyok, és nagyon kellene egy állandó... hát nem is tudom, hogy mi... Nem kimondottan szexpartnert keresek, inkább afféle laza kapcsolatot, "együtt járást", mint huszonéves koromban, ami nem túl komoly, de ahol vannak azért közös programok is, meg szex...
Mit gondoltok bulikban, hogy kell indítani a lányoknál? 20F
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!