Hogyan tudok megtalálni 1 lányt, akinek csak a nevét tudom / ami elég gyakori Magyarországon. / meg azt hogy Budapesten lakik?
2012.08.16-án /csütörtökön/ A Balaton Déli partján találkoztam 2 lánnyal és az egyikkel feltűnően jól kijöttünk. sajnos csak rövid találkozás volt,de azt megtudtam,hogy mi a neve és hogy Budapesten lakik.
Fészen nem találom,Tudakozó nem tud segíteni.
Nagyon fontos lenne,érzem hogy még találkoznom kell ezzel a lánnyal.
Segítsetek kérlek.

válasza:iwiw a spanod :D ha fent van akkor megtalálod :D
2010be én is ott találtam meg 1 csajt aki tetszet nem volt túl gritka neve :D

válasza:nem hinném hogy fb-n bárkit meg talál tul jok az adat védelmi beálitások :D
iwiw kell neki XD

válasza:Ha Ő az, találkozni fogsz!
Majd Ő megkeres, remélem Te nem voltál olyan titokzatos mint Ő! Bemutatkoztál rendesen, stb., stb., ...
Adj fel hirdetést egy bp-i rádióban pl.

válasza:"Szőke göndör hajú,napszemüveget viselt és barna fürdőruha volt rajta. 14 éves"
Hát ez komoly info voltXD Most már biztos tudjuk ki az:D

válasza:Komoly válaszokat várnék. a végén csak annyit írtam,hogy mi volt rajta akkor és hogy nézett ki.
Iwiwen nem találtam egyéb? nagyon el vagyok keseredve

válasza:hol találkoztatok? nem mondták, h mennek aznap partizni v vmi eseményre? mert akkor facebookon nekieshetnél az eventeknek pl. vagy esetleg foursquaren, asszem ott is lehet valahogy check-inek alapján keresni. bár kétlem, hogy ott megtalálnád őket, nem vmi sokan használják még.
bármi más infó róla?
Kapcsolódó kérdések:
esetleg facebookon keresgéljek?hátha rátalálok?
Arra vagyok kívánccsi,hogy hol és milyen uzletben lehet megveni
Egyik ismerősöm többedmagával 50 éves érettségi találkozót szervez, és egy Budapestre került osztálytársukról nem tudnak semmit. Hogyan lehetne megtalálni? (Név, születési év és hely ismeretében) Ne írjatok közösségi oldalt, mert egy 68 éves, feltehetően nem...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!