A, pontosabban az öt ujjas ujjazás, amikor csuklóig vagyunk a nőben, az nekik jó, vagy fáj?

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:Ha naon de télleg naon fel vagyok pörögve akkor max 3 ujj, na de a csuklóig? ...
OMG!
24/N

válasza:

válasza:egyszer megujjaztam(ha ezt annak lehet nevezni)egy csajt 4 ujjal,neki tetszett.hát én egy kicsit undorítónak találtam...
19/F
Kapcsolódó kérdések:
Már régebb óta(8éves lehettem) azóta nézek felnőtt videókat, tudom gáz de akkor csak kíváncsi voltam. Aztán nem rég elkezdtem masztizni ugye,a videókban láttam és kipróbáltam,mert rettentő kíváncsi voltam.Azóta csinálom (kb.1éve) DE utána jobban érzem magamat, de...
a párom szerint jól csinálom, de engem mégis érdekel hogy hogy csinálhatnám még jobban. kell neki 10perc mire elmegy, és teljesen elfárad az a kezem amelyikkel éppen csinálom, szóval ez is közrejátszik a kérdésemben.
Nem rég (2x is) megujjazott a barátom de kb azóta szinte fel sem tudok izgulni, legalábbis magamtól biztosan nem. Korábban érzékenyebb voltam. Ez mitől lehet??:$$
ez volt életem első ujjazása. de amikor pisilek csíp... :/ fertőzés, vagy felsértette? mi lehet ez? 16L
Vagy épp segítséggel? (ujjazas)
Mindenhol csak ezt hallom és már érdekel ...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!