Vidéki lány oldalon kívül még milyen hirdetési oldalak vannak?

válasza:www.beszamolok.com
www.rosszlanyok.hu
ez a két legjobb oldal!

válasza:Vidéki lányból is van néhány, pl:
videkilany.hu
videkilany.info (itt tényleg csak vidéki lányok vannak)
videkilanyextra.hu
Kapcsolódó kérdések:
Úgy értem ha nem csontsovány hanem van hasa, melle,és combja bőven de mértékkel...
és ha ő is szerelemes belé? (nem biztos) Nagyon bejön a srác, és ma pont mellé ültettek. Mit tegyek?
Ha egy fiú a párjával megbeszélik, hogy lemegy az egyik a másikhoz dumcsizni egyet, vagy zenét hallgatni, de igazából a szex miatt, csak egyik se adja a másik tudtára ezt a témát (titokban mindketten akarják), hanem csókolóznak, simogatják egymást, aztán a lány...
Barátok vagyunk, nem rég ismerkedtünk meg és csak a suliba taliztunk párszor. Most szeretnék elmenni és találkozni vele de valaki azt mondta hogy ha többet akarok tőle akkor így nem fog rám figyelni, mert azt hiszi könnyen kapható vagyok. Szerintetek?
Szóval van egy lány, aki tetszik, osztálytársak vagyunk, de az elmúlt években nem sok közünk volt egymáshoz. Mostanában viszont gyakran beszélünk, és én néha-néha teszek rá utalást, hogy milyen szép és hogy nekem mennyire tetszik. Csak az a baj, hogy eléggé úgy tűnik...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!