Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Vidéki lány oldalon kívül még...

Barbi5110 kérdése:

Vidéki lány oldalon kívül még milyen hirdetési oldalak vannak?

Figyelt kérdés
2012. okt. 27. 20:49
 1/5 anonim ***** válasza:

www.beszamolok.com

www.rosszlanyok.hu

ez a két legjobb oldal!

2012. okt. 27. 21:01
 2/5 A kérdező kommentje:
Köszike! :) És Olyan oldalt esetleg ahol ausztriában lehet ingyen hirdetni ? Kontakt bazár az fizetős sajnos.
2012. okt. 27. 21:05
 3/5 anonim ***** válasza:
passz! goggle a barátod. németül tudsz? akkor menni fog
2012. okt. 27. 21:18
 4/5 A kérdező kommentje:
Köszike :) Találtam párat :)
2012. okt. 27. 21:50
 5/5 norbi78 válasza:

Vidéki lányból is van néhány, pl:

videkilany.hu

videkilany.info (itt tényleg csak vidéki lányok vannak)

videkilanyextra.hu

2013. ápr. 28. 00:26

Kapcsolódó kérdések:

Fiúk! Titeket zavar ha egy lány egy kicsit "dundi"?

Úgy értem ha nem csontsovány hanem van hasa, melle,és combja bőven de mértékkel...

Úgy érzem tetszik egy fiú, nagyon rendes. Van egy lány akibe totálisan bele vannak esve a fiúk. Tényleg, szép de bunkó. akkor mit szeretnek benne?

és ha ő is szerelemes belé? (nem biztos) Nagyon bejön a srác, és ma pont mellé ültettek. Mit tegyek?

Mi a véleményetek erről?

Ha egy fiú a párjával megbeszélik, hogy lemegy az egyik a másikhoz dumcsizni egyet, vagy zenét hallgatni, de igazából a szex miatt, csak egyik se adja a másik tudtára ezt a témát (titokban mindketten akarják), hanem csókolóznak, simogatják egymást, aztán a lány...

Ha egy fiú azt mondja egy lánynak hogy találkozni akar vele a sulin kívül, akkor a lány elmenjen?

Barátok vagyunk, nem rég ismerkedtünk meg és csak a suliba taliztunk párszor. Most szeretnék elmenni és találkozni vele de valaki azt mondta hogy ha többet akarok tőle akkor így nem fog rám figyelni, mert azt hiszi könnyen kapható vagyok. Szerintetek?

Lányok! Mennyire kell nyomulósnak lenni? Nem ez a kérdés, azt kifejtem bővebben lent.

Szóval van egy lány, aki tetszik, osztálytársak vagyunk, de az elmúlt években nem sok közünk volt egymáshoz. Mostanában viszont gyakran beszélünk, és én néha-néha teszek rá utalást, hogy milyen szép és hogy nekem mennyire tetszik. Csak az a baj, hogy eléggé úgy tűnik...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!