Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok arról a helyzetről, mikor egy magyar lány áll össze egy cigány fiúval?
Azt, hogy sajnálatos, hogy van ilyen!
-ReapeR-23/F
Épp azt akartam írni, mint az előttem szóló:)
Én sem értem miért kell nekik a barna fa*sz:P
A szülők elég régimódiak tudnak lenni. Itt nem arról van szó, hogy szereted-e vagy sem. Sok rossz hírt hallani az agrárokról, sokan nem kedvelik őket, előitéletesek. Én azt ajánlom neked, hogy fontold meg jól, mit teszel:) Ha a lány szeretné, akkor számítsatok sok arccsapásra, de ha meg tudod győzni a szülőket- kedvességgel a lány felé, bizalommal a szülők felé-, akkor le fogják vetni ezeket a kétes gondolatokat. :)
A szerelem olyasmi dolog, ahol nem számít sem a nem, sem a bőrszín. :)
én azt mondom ne törödj senki szavával...ha neked ö kell akkor senki ne ossza az észt..Cigány vagyok és FEHÉRBÖRÜ a pasim két éve vagyunk együtt nagyon jo kapcsolatban...a bátyám 14éve él együtt egy gazdag (magyar)növel kisfiuk nem rég született...egyensuly lehet magyar-cigány és cigány-magyar közt is..:)
21/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!