Az gáz ha 13 éves vagyok és lány de már 12 évesen csókolóztam és volt nyelves is? És a fiú tovább akart menni de én nem hagytam és így egy ideig hanyagolt emiatt.

válasza:Nem gáz.
Ha nem tudod elfelejteni és ő is szeret, akkor legyetek együtt. De ilyen korban bőven elég, ha elmentek sétálni/mozizni...

válasza:

válasza:#1
Látom nem csak én nézem az antyface-t:D

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
:D minden barátnőmnek volt már pasija.
Mert én még sosem csókolóztam :S milyen érzés csókolózni? Mert valószínűleg én sosem tudom meg. (lány vagyok)
lány vagyok és az arány: 3fiú-5lány és 100000000000% hogy nem vagyok leszbi, csak egyszerűen megtörténtek és soha nem én kezdeményeztem
Nem arról van szó, hogy a külsőmmel lenne gond, vagy hogy nincs egy srác se. Ha akarnék most is összejöhetnék valamelyikkel. Egyszerűen nem hiányzik ez nekem. Van egy távoli srác aki elég csúnyán viselkedett velem, örülök ha azt tényleg elfelejtem. Viszont mikor itt...
3 napja járok barátommal és nem igazán tudom mit tegyek, mert ő 16 éves és már nem is szűz. Nagyon gáz, hogy még nem csókolóztam ?
Rendes válaszokat kérek ha lehetséges!
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!