Ez lenne a szerelem első látásra?

válasza:Nem.
Ezt vonzalomnak hívják.
Manapság a fiatalok nagyon nagy részének fingja nincs mi a különbség mi a különbség a szerelem és a testi vonzalom között.
Pedig van... nem is kevés.

válasza:Majd ha meglátsz engem, akkor újra érezni fogod :)
♥℘.s. ℓ٥ﻻ ﻉ√٥υ♥

válasza:Ha a teste fog meg igen, az testi vonzalom.
Miért szerinted ha valakinek tetszik a szeme, akkor az szerelem vagy mi a lószar?
Kapcsolódó kérdések:
Félek, hogy nem tudnék most kapcsolatot teremteni, mert amikor a szemembe nézne, akkor a volt barátomra gondolnék, hogy milyen volt az, amikor ő nézett a szemembe, olyan szerelmesen. Amikor meg megölelne...ugyanez..megcsókolna, ugyanez. Most voltam először szerelmes és...
Arra lennék kíváncsi, hogy hány évesen volt az első csókotok?Hány évesen kezdtetek el járni az első barátoddal/barátnőddel?Meg hogy hogy jöttetek össze, esetleg hogy szakítottatok és miért?.. Csak azért kérdezem mert mostanság nagyon érdekelnek mások sztorijai..Előre is köszönöm..
Például én is szerlemes vagyok egy fiú, de semmit nem csinál az ügy érdekében, nekem kell kezdeményeznem.Szerintetek ez így van rendjén??????????????
Ezzel ő már el van rontva ? Egy csalódott , agyongyötört , illúziótól megfosztott , megalázott ,kiábrándult ember lett aki már nem is mer valakit megint szeretni ?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!