Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért nem talál meg a szerelem?

Miért nem talál meg a szerelem?

Figyelt kérdés
Olyan kevésszer leszek szerelmes és olyan rövid ideig... :( miért van ez? 13L

2013. júl. 23. 13:31
 1/8 anonim ***** válasza:
Mert mégcsak 13 éves vagy. Jobb is hogy nem vagy túl egy 4 éves kapcsolaton.
2013. júl. 23. 13:33
 2/8 anonim válasza:
13 éve vagy? mit vársz..? istenem? ráérsz még...
2013. júl. 23. 13:33
 3/8 A kérdező kommentje:
Igen de minden velem egykorú lány pasizik, csak én nem. Az normális amit én, vagy amit ők csinálnak?
2013. júl. 23. 13:35
 4/8 anonim válasza:
Egyáltalán nem normális hogy a 13 éves veled egykorú lányok..pasiznak,és ha van valami"barátjuk" 2 perc után kirakják facebook-on hogy kapcsolatba vannak és 2 percre rá így-úgy szeretlek..stb...mert azt se tudják mi a szerelem..:S :OOO Hidd el nem kell erőltetni mert akkor nem is lesz barátod ha görcsösen ennyire nagyon szeretnéd,biztosan rád talál majd az a fiú aki mindent megtenne érted és szívből szeret ja és soha ne járj veled egykorú sráccal legalább 3,4,5év legyen köztetek :) ???
2013. júl. 23. 13:39
 5/8 A kérdező kommentje:
Rendben, köszönöm szépen a válaszokat :)
2013. júl. 23. 13:44
 6/8 anonim ***** válasza:
Mert nem jó helyen keresed és mert még fiatal vagy. Amúgy pasizásnak nem nevezném a 13-14 éves GYEREKEKKEL való ismerkedést.
2013. júl. 23. 13:59
 7/8 A kérdező kommentje:
Nem párkapcsolatra gondolok, hanem csak úgy a szerelemre...
2013. júl. 23. 16:48
 8/8 A kérdező kommentje:
De akikkel ők ismerkednek, általában 16-17 évesek
2013. júl. 23. 16:49

Kapcsolódó kérdések:

Igaz hogy ha nem keresem a szerelmet magától rám talál?

Van valakinek ilyen tapasztalata? Ha igen leírná részletesebben? Mert nekem nem nagyon válik be

Szánalmas lennék? Rengeteg pénzem van kiemelkedő belsővel-és átlagtól jobb külsővel mégsem talál rám az igaz szerelem, ez hogy lehet?

Intellektuális felmenők, én is diplomás ember leszek. Sikeres élet, mindenben helytállok. Van mit fölmutatni, kitartó személyiség vagyok. Többször voltam pszichológushoz beszélgetni erről. Ő segített megtalálni önmagam és belátni az igazságot. Véleménye szerint...

Nem talál rájuk a szerelem?

Van néhány barátnőm, akik már 'nagy' 16 évesek, és azon nyafognak, hogy jaj nekik nem sikerül összejönni senkivel. Az a helyzet, hogy elvárják, hogy helyes, náluk xy centivel magasabb, kockás hasú csávó legyen, sőt, még azt is megszabták, hogy kék szemű, szőke hajú...

Rám talál a szerelem szerintetek?

Most megyek másodikba (10.es leszek) szerintetek is nagyobb eséllyel csajozik be az ember mint pl. kilencedikesen? :D végülis jönnke majd az elsős lányok akik mindig is a nagyobb fiúk felé kacsingattak :D Csak én gondolkodok így? :D

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!