Miért nem talál meg a szerelem?

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Van valakinek ilyen tapasztalata? Ha igen leírná részletesebben? Mert nekem nem nagyon válik be
Intellektuális felmenők, én is diplomás ember leszek. Sikeres élet, mindenben helytállok. Van mit fölmutatni, kitartó személyiség vagyok. Többször voltam pszichológushoz beszélgetni erről. Ő segített megtalálni önmagam és belátni az igazságot. Véleménye szerint...
Van néhány barátnőm, akik már 'nagy' 16 évesek, és azon nyafognak, hogy jaj nekik nem sikerül összejönni senkivel. Az a helyzet, hogy elvárják, hogy helyes, náluk xy centivel magasabb, kockás hasú csávó legyen, sőt, még azt is megszabták, hogy kék szemű, szőke hajú...
Most megyek másodikba (10.es leszek) szerintetek is nagyobb eséllyel csajozik be az ember mint pl. kilencedikesen? :D végülis jönnke majd az elsős lányok akik mindig is a nagyobb fiúk felé kacsingattak :D Csak én gondolkodok így? :D
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!